Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Live Sport» αποκάλυψε το σχέδιό του, εφόσον πάρει «σάρκα και οστά» για τον Παναθηναϊκό το όνειρο του Βοτανικού, το οποίο προβλέπει για τον σύλλογο τη δημιουργία γηπέδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ.

«Εφόσον προχωρήσει το πρότζεκτ στον Βοτανικό, χαρίζω τις μετοχές της ΚΑΕ στον Ερασιτέχνη, ώστε να μπορέσει ο σύλλογος να λειτουργήσει στο μοντέλο της Μπαρτσελόνα και ο πρόεδρος να εκλέγεται από τον κόσμο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ και πρόεδρος του Ερασιτέχνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιδέα αυτή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μπορεί να αλλάξει τον Παναθηναϊκό σε όλα τα επίπεδα, αφού αν υλοποιηθεί η παραπάνω σκέψη, τότε ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να αποφασίζει με την ψήφο του ποιος θέλει να ηγείται της όλης προσπάθειας.

Όνειρο του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη είναι το μοντέλο της Μπαρτσελόνα, κάτι που απαιτεί την εγγραφή χιλιάδων μελών στον Α.Ο. και τη συμμετοχή τους σε αυτό το ιστορικό εγχείρημα.

Πάντως, απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί να προχωρήσει με πράξεις η λύση του Βοτανικού, να δημιουργηθούν γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ στη συγκεκριμένη περιοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης