Δεν έμεινε ευχαριστημένος απ’ την εικόνα του Παναθηναϊκού στο φιλικό με το Βόλο (0-0) ο τεχνικός των «πράσινων», Ιβάν Γιοβάνοβιτς, επισημαίνοντας τα «θέματα» που είχε η ομάδα του στην ανάπτυξη και στη συγκέντρωσή της.

«Δεν είχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, δηλαδή τη νίκη. Δεν είχε σημασία σήμερα, αλλά σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να κερδίζουμε. Γενικά δεν υπήρχαν πολλά πράγματα που να μου άρεσαν. Ίσως να μην βοήθησε το γεγονός ότι ήταν το πρώτο μας παιχνίδι στη Λεωφόρο ή ότι ο Βόλος έπαιξε αρκετά κλειστά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν είχαμε ρυθμό και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Ο Βόλος είχε 3-4 καλές ευκαιρίες, τις οποίες δεν είχε στα προηγούμενα παιχνίδια. Μάλλον, το γεγονός ότι δεν ήμασταν καλοί στην ανάπτυξη μάς έκανε να έχουμε αρκετά προβλήματα. Γενικώς πρέπει να αντιληφθούμε πως χρειάζεται να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε κάθε αγώνα, ειδικά τώρα που πλησιάζουν και τα παιχνίδια στην Ευρώπη» τόνισε αρχικά ο Σέρβος τεχνικός.

Και πρόσθεσε αναφορικά με το τακτικό κομμάτι: ««Το δημιουργικό κομμάτι είναι κάτι που μας ανησυχεί. Είναι κάτι που το γνωρίζουμε, δεν είναι θέμα ενός παίκτη, αλλά θέμα ολόκληρης της ομάδας. Είμαστε σε μία φάση, όπου έχουμε αργή ανάπτυξη.

Το θέμα της δημιουργίας πάντα υπάρχει στο ποδόσφαιρο και χρήζει καθημερινής δουλειάς. Ο ρυθμός είναι πολύ σημαντικός για να καταφέρουμε να δημιουργούμε καλύτερα. Προς το παρόν δεν έχουμε το ρυθμό που θα ήθελα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης