Ο Στιβ Ρούτερ ήταν ο μόνος που μίλησε από την πλευρά του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο συνεργάτης του Γιάννη Αναστασίου, τόνισε:

«Ο Γιάννης δεν είναι εδώ γιατί είναι απασχολημένος διαβάζοντας ποιοι παίκτες μας δέχθηκαν κίτρινες κάρτες και πρέπει να δει ποιους θα χρησιμοποιήσει στο επόμενο παιχνίδι. Δεν θέλω να μιλήσω για πράγματα εκτός ποδοσφαίρου. Ο κόσμος θα κρίνει πώς τα πήγαν οι παίκτες όπως και για την παρουσία όσων είχαν εμπλοκή στον αγώνα. Είμαι εδώ και ενάμισι χρόνο στην Ελλάδα και νομίζω ότι οι διαιτητές θα πρέπει να είναι καλύτεροι βάσει των χρημάτων που παίρνουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ερώτηση για την εικόνα των «πράσινων», απάντησε: «Κερδίσαμε απέναντι στον Εργοτέλη χωρίς να έχουμε παίξει ιδιαίτερα καλά και νομίζω ότι απόψε δεν παίξαμε τόσο καλά όσο θα μπορούσαμε ή όσο ξέρουμε να παίζουμε. Δεν μπορείς να εγγυηθείς ένα στάνταρ επίπεδο παρουσίας. Από εκεί και πέρα πλέον κοιτάς τον επόμενο αγώνα».

Τέλος, ρωτήθηκε για τις ελπίδες του Παναθηναϊκού για τον τίτλο: «Προσπαθούμε με όλες τις δυνάμεις μας να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Ελπίζεις ότι ο τίτλος κρίνεται από όλα όσα συμβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και πουθενά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης