Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαρίστησε τον Στράτο Σωπήλη

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018, 19:35
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαρίστησε τον Στράτο Σωπήλη
Ανακοίνωση, μέσω της οποίας ευχαριστεί τον Στράτο Σωπήλη για την παρουσία και την προσφορά του στη διοίκηση του συλλόγου, εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:


«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί τον Στράτο Σωπήλη για την πολυετή παρουσία και προσφορά στη διοίκηση της ομάδας σε μία διαδρομή γεμάτη από χαρές, αλλά και δυσκολίες. Ο δεύτερος κύκλος συνεργασίας μας έκλεισε σήμερα αρμονικά και φιλικά. Ευχόμαστε στον Στράτο Σωπήλη καλή συνέχεια».

Από την πλευρά του, ο απερχόμενος αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Στράτος Σωπήλης ανέφερε: «Στο πλαίσιο της εσωτερικής αναδιάρθρωσης της ΠΑΕ υπέβαλα σήμερα την παραίτηση μου στο σώμα από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου και αντιπροέδρου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια και τον αμέριστο σεβασμό στο πρόσωπό μου. Έμαθα από όλους σας πολλά. Θα είμαι πάντα κοντά στη μεγάλη μας παναθηναϊκή οικογένεια, την οποία υπηρετώ πολλά χρόνια από οποιανδήποτε θέση. Εύχομαι σε όλους σας καλές εορτές με τις οικογένειές σας».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018, 20:54