«Η προκλητικότητα του Βαγγέλη Μαρινάκη και του προπονητή του ξεπέρασε κάθε όριο»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015, 14:19
«Η προκλητικότητα του Βαγγέλη Μαρινάκη και του προπονητή του ξεπέρασε κάθε όριο»
Οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία τονίζουν ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ξεπέρασε τα όρια τόσο στο ντέρμπι «αιωνίων», όσο και στην συνεδρίαση της Super League.

Η ανακοίνωση:


«Τα όσα πρωτοφανή διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του ΔΣ της Super League, με την αήθη συμπεριφορά του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, και των μπράβων του προέδρου και κυρίως η απίστευτη επίθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη με χυδαίες ύβρεις και βιαιοπραγία κατά του προέδρου του Παναθηναϊκού, καθώς και η άνανδρη επίθεση κατά του αντιπροέδρου του ΠΑΟ και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Βασίλη Κωνσταντίνου, άφησαν άφωνη όχι μόνο τη φίλαθλο κοινή γνώμη, αλλά και κάθε Έλληνα πολίτη.

Τα όσα έγιναν στο συμβούλιο της Super League, συνδέονται άμεσα με όσα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και ο προπονητής του διέπραξαν μιάμιση ώρα πριν τον αγώνα της Κυριακής αγνοώντας τόσο προκλητικά τις αποφάσεις που είχαν ληφθεί από την αστυνομία, τη διοργανώτρια αρχή και τις δύο ΠΑΕ, με συνέπεια να προκληθούν κατά τρόπο ιταμό οι φίλαθλοι του ΠΑΟ. Δεν είναι δυνατό να πιστέψει κανείς ότι όλα αυτά δεν ήταν μέρος ενός δόλιου σχεδίου για να γίνουν όσα έγιναν.

Παραδίδουμε τους υπαίτιους για όσα ακολούθησαν στην περιφρόνηση του φιλάθλου κόσμου. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δέχτηκε ακόμα ένα ολέθριο χτύπημα σε μια περίοδο που η ελληνική δικαιοσύνη προσπαθεί να καθαρίσει την κόπρο του Αυγεία και την μπόχα από τα στημένα ματς και την απέραντη διαπλοκή. Ο Παναθηναϊκός κατέβαλε τεράστιες προσπάθειες να προλάβει τα γεγονότα, συνέστησε αυτοσυγκράτηση για την αντιμετώπιση τυχόν προκλήσεων. Δυστυχώς η προκλητικότητα του Βαγγέλη Μαρινάκη και του προπονητή του ξεπέρασε κάθε όριο αντοχής των φιλάθλων του Παναθηναϊκού και κατέστησαν αδύνατη την αποτροπή των αντιδράσεων.

Για όποιους δεν το έχουν καταλάβει, το ελληνικό ποδόσφαιρο αργοπεθαίνει και είναι γνωστοί ποιοι είναι υπεύθυνοι γι’ αυτή την καταστροφή»

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015, 14:23