Μετά το παιχνίδι με τη Μίντιλαντ για το Europa League, όπου ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 και πανηγύρισε την πρόκριση, ο Βίκτωρας Κλωναρίδης τόνισε ότι οι «πράσινοι» στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο για την δεύτερη αγωνιστική της Super League.

Αρχικά ο φορ του Παναθηναϊκού μίλησε για την αναμέτρηση με τους Δανούς: «Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά δύσκολο για την ομάδα. Νομίζω πως ήμασταν αρκετά πιεσμένοι και νευρικοί, όμως στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε πως είμαι μια καλή ομάδα και έτσι πήραμε τη νίκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη σημερινή κλήρωση είπε: «Δεν έχω προτιμήσεις για την κλήρωση. Κάθε ομάδα είναι καλή».

Η επιστροφή του στη δράση συνοδεύτηκε με γκολ και ο Κλωναρίδης σχολίασε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό πρώτα από όλα, καθώς ήταν μαζί μου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ήμουν εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες και ήταν πολύ ωραίο, που επέστρεψα και βοήθησα την ομάδα να κερδίσει».

Αναφορικά με τον Μάρκους Μπεργκ επεσήμανε: «Θέλαμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και για τον Μάρκους, επειδή είναι ένας σπουδαίος παίκτης και μας λείπει. Όμως θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο από εδώ και στο εξής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ανέφερε: «Τώρα θα πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να στρέψουμε την προσοχή μας στο ματς της Κυριακής. Ξέρουμε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος έχει ξεκινήσει ήδη με νίκη το πρωτάθλημα και έδειξε πως είναι μια καλή ομάδα. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε το παιχνίδι μας».

Το παιχνίδι με είναι κεκλεισμένων των θυρών και ο ίδιος τόνισε: «Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις χωρίς τους φιλάθλους σου. Ειδικά στη Λεωφόρο, που οι φίλαθλοι μας βοηθούν αρκετά. Όμως θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Τέλος ρωτήθηκε για το αν οι «πράσινοι» έχουν επηρεαστεί από την ισοπαλία της πρεμιέρας με τον Λεβαδειακό και απάντησε: «Φυσικά, η ισοπαλία με τον Λεβαδειακό ήταν δύσκολη για εμάς, όμως πάντα γινόμαστε δυνατότεροι, όταν δεν έχουμε κάποιο καλό αποτέλεσμα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης