«Είναι τεράστιος παίκτης ο Εσιέν»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2015, 14:22
«Είναι τεράστιος παίκτης ο Εσιέν»
Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος μίλησε στην κάμερα της Nova μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης και φυσικά αναφέρθηκε στην απόκτηση του Μίκαελ Εσιέν από τους «πράσινους».

«Ακόμα και με την ισοπαλία πιστεύω πως παίξαμε καλά. Έχουμε άλλο ένα ματς να κοιτάξουμε. Σίγουρα πολύ θα σκεφτούν ότι δεν υπάρχει κίνητρο, αλλά για μας το να κάνουμε το απόλυτο στο playoffs ήταν ένα κίνητρο», ανέφερε ο αμυντικός του Παναθηναϊκού και μίλησε για τον Εσιέν:

«Είναι τεράστιος παίκτης και περιμένουμε τη στιγμή που θα προπονηθεί μαζί μας και η ομάδα θα γίνει δυνατότερη».

Για το τι κρατάει από τη φετινή σεζόν, απάντησε: «Τα πολλά λάθη που κάναμε, γιατί πρέπει να τα διορθώσουμε. Είδαμε ότι στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε και πετύχαμε το στόχο μας δύο παιχνίδια πριν το τέλος. Η δουλειά που έχει γίνει στην ομάδα φαίνεται, τα τρεξίματα φαίνονται, ειδικά τώρα που παίζουμε Τετάρτη- Κυριακή».

Τέλος ρωτήθηκε για το Champions League: «Είναι πολύ μακριά. Θα κοιτάξουμε να τελειώσει το τελευταίο παιχνίδι και να είμαστε υγιείς, να κάνουμε διακοπές και να ξεκουραστούμε για να γυρίσουμε δυνατοί για τη σεζόν».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2015, 14:23