Θέση για τη φάση του 33ου λεπτού, στην οποία ο Ελβετός διαιτητής, Σέρερ υπέδειξε πέναλτι στο μαρκάρισμα του Ινσούα στον Πέλκα μέσα στην περιοχή, πήρε ο Αργεντινός μπακ των «πράσινων», σε δηλώσεις του μετά τον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, υπογραμμίζοντας πως βρήκε πρώτα την μπάλα.

«Ο ΠΑΟΚ σκόραρε από ένα πέναλτι, που αν το δεις στο ριπλέι είναι φανερό ότι βρήκα την μπάλα. Έπρεπε να υπάρχει μεγαλύτερη προσοχή, γιατί είναι μία λεπτομέρεια που έκρινε την αναμέτρηση» τόνισε ο Ινσούα και πρόσθεσε για τον αγώνα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος, προσπαθήσαμε να πιέσουμε ψηλά και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν εξίσου καλοί και πληρώσαμε την αδυναμία μας στις στημένες φάσεις. Από μία τέτοια δεχτήκαμε το γκολ. Τέτοια παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες και δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε».

Όσο για τη ρεβάνς της επόμενης Τετάρτης (12/2) στο ΟΑΚΑ, ανέφερε: «Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Έχουμε τη ρεβάνς στην έδρα μας, μαζί με τους οπαδούς μας και θα προσπαθήσουμε να το γυρίσουμε. Έχουμε ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα, θα το δούμε από αύριο, αλλά στη ρεβάνς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να περάσουμε».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης