Ο Παναθηναϊκός έχοντας πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του επικράτησε 3-0 του Ηρακλή Ψαχνών στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και βρίσκεται ουσιαστικά ενενήντα λεπτά μακριά από τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας. Καλή παρουσία από τους Σπυρόπουλο, Ζέκα, Καρέλη, ενώ ντεμπούτο με τους μεγάλους έκανε ο Μπαλμπόα.

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 35ο λεπτό με προβολή του Χρήστου Δώνη, ύστερα από σέντρα του Κλωναρίδη από τα δεξιά. Στο πρώτο μέρος, οι «πράσινοι» είχαν αρκετές ευκαιρίες, ενώ κατάφεραν να πετύχουν στο δεύτερο μέρος ακόμα δύο γκολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 58′ ο Καρέλης έκλεψε την μπάλα και έδωσε στον Κλωναρίδη την ευκαιρία να σκοράρει, καθώς έσπρωξε στα δίχτυα, στην ανυπεράσπιστη εστία. Στο επόμενο λεπτό ο Καρέλης έγινε εκτελεστής σκοράροντας με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή στην αριστερή γωνία του Αθανασόπουλου.

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Λαγός, Ζέκα, Δώνης (72′ Αναστασόπουλος), Ντίνας (64′ Ατζαγκούν), Κλωναρίδης, Καρέλης (75′ Μπαλμπόα).

Ηρακλής Ψαχνών (Γράφας):
Αθανασόπουλος, Μπακομήτρος, Νικολόπουλος, Τζάνης, Κρητικός (52′ Ντελέκος), Κοιλιάρας, Ντάνιελ, Τσιμόντζι, Γκεμίσης, Τσούτσης (78′ Επιτροπάκης), Παλαιολόγος (62′ Φοντακάρο).

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης