Στην κούραση που υπάρχει από τη σκληρή προετοιμασία απέδωσε ο Γιάννης Αναστασίου τη φιλική συντριβή με 4-0 σκορ που γνώρισε ο Παναθηναϊκός από τη Βαλενσιέν στη Γαλλία.

Όσο για τα μεταγραφικά ζητήματα ο τεχνικός των «πράσινων» δεν έδειξε να ανησυχεί, δηλώνοντας αισιόδοξος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την εικόνα στο φιλικό με την Βαλενσιέν: «Με βάση το πρόγραμμα προπόνησης που κάναμε από την αρχή περιμέναμε ότι στην 4η με 5η εβδομάδα θα έρθει αυτή η κούραση. Αν δούμε τα λάθη που κάναμε είναι λόγω κούρασης. Τουλάχιστον να παίζουμε πιο απλά όταν είμαστε κουρασμένοι. Αυτό είναι το μήνυμα στα παιδιά γιατί τέτοια λάθη κοστίζουν ακριβά».

Για την αμυντική συμπεριφορά του «τριφυλλιού»: «Βρισκόμαστε σε διαδικασίας προετοιμασίας νέας ομάδας και είναι πολλά πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε. Όταν κάνεις άμυνα πρέπει να δουλεύουμε όλοι κι αυτό ξεκινά από την επίθεση. Είναι θέμα κούρασης αλλά και θέλησης. Εμείς δεν είχαμε θέληση να κάνουμε άμυνα. Δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση κι εκεί κάπου τα χάσαμε».

Για το αν χρειάζεται δουλειά η ομάδα:
«Είναι πολλά νέα παιδιά που έχουν πάρει όλο αυτό το διάστημα πληροφορίες που είναι δύσκολο να το διαχειριστούν και να σηκώσουν το βάρος της φανέλα! Το μόνο σίγουρο μετά από αυτό το αποτέλεσμα ότι χρειαζόμαστε δουλειά και πιστεύω το ρόστερ να διαφοροποιηθεί κάπως τις επόμενες ημέρες και να αλλάξει η εικόνα».

Για το αν προβληματίζεται από την καθυστέρηση στα μεταγραφικά: «Δεν υπάρχει προβληματισμός. Είμαι αισιόδοξος. Ξέρω ότι τα πράγματα είναι δύσκολο αλλά υπάρχει αισιοδοξία. Περιμένουμε προσθήκες στους στόχους που έχουμε θέσει και ευελπιστούμε η συνέχεια να είναι καλύτερη για την ομάδα μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης