Στο τριήμερο Bazaar που πραγματοποιείται στη Λεωφόρο βρέθηκαν το Σάββατο ο Στέφανος Καπίνο και ο Σπύρος Ρισβάνης.

Οι δύο παίκτες έγιναν δεκτοί με μεγάλο ενθουσιασμό από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ενώ δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να υπογράφουν αυτόγραφα και να βγάζουν φωτογραφίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νεαρός γκολκίπερ στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στην τιμωρία του Γιάννη Αναστασίου, τονίζοντας ότι οι παίκτες του «τριφυλλιού» θα παίξουν και για τον προπονητή τους κόντρα στη Ξάνθη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Καπίνο:

Για τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Παναθηναϊκού: «Είναι μια πολύ όμορφη εκδήλωση. Βλέπω ότι ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια που γίνεται και είναι κάτι πολύ σημαντικό, γιατί δείχνει ότι ο κόσμος στηρίζει πολύ την ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για όσα κρατάει από το 2013 και τι αφήνει πίσω του: «Κρατάω ότι ξαναμπήκα στην ομάδα αγωνιστικά και είναι όλα σημαντικά. Δεν θέλω να αφήσω τίποτα πίσω μου».

Για την ευχή του για το 2014: «Υγεία πάνω απ’ όλα. Να έχουμε την υγεία μας και όλα θα πάνε καλά».

Για το αν θα αγωνιστούν στο ματς με την Ξάνθη και για τον προπονητή τους, ο οποίος θα απουσιάζει από τον πάγκο της ομάδας: «Θα παίξουμε για τον κόουτς, για τον κόσμο. Για όλους θα παίξουμε, όπως σε κάθε αγώνα. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι, όπως κάναμε και με τον Λεβαδειακό και να τελειώσουμε το παιχνίδι. Δεν πρέπει να δώσουμε δικαίωμα στην Ξάνθη να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει τη νίκη ή ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το αν περιμένει το… καλοκαίρι το Χριστουγεννιάτικο δώρο με τη συμμετοχή του στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για το Μουντιάλ της Βραζιλίας: «Μακάρι να έρθει. Αυτό περιμένουμε και γι’ αυτό δουλεύουμε. Είναι ο μεγαλύτερος στόχος μου αυτή τη χρονιά, οπότε συνεχίζω και ελπίζω να έρθει».

Ρισβάνης: «Στόχος τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ» 

Από την πλευρά του ο Σπύρος Ρισβάνης τόνισε ότι στόχος της ομάδας του είναι να εξασφαλίσει την έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Περίμενες τόσο μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στο χριστουγεννιάτικο bazaar της ομάδας; «Είναι μία πολύ όμορφη εκδήλωση και αισθάνομαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι μία σημαντική εκδήλωση, ο κόσμος ανταποκρίθηκε και πιστεύω πως θα διοργανωθούν ανάλογες εκδηλώσεις».

Τι θα ήθελες να κρατήσεις και τι να αφήσεις πίσω από το 2013; «Θα ήθελα να συνεχίσω να είμαι υγιής, να δουλεύω σκληρά και να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου. Επίσης, εύχομαι ο καθένας να έχει την υγεία του».

Σε επίπεδο Παναθηναϊκού, τι θέλεις να ξεχάσεις και τι να κρατήσεις; «Θέλω να ξεχάσω κάποιες κακές εμφανίσεις, αλλά αυτές είναι μέσα στο παιχνίδι».

Θα κρατήσεις το ντεμπούτο σου, την αρχή της καριέρας σου; «Εννοείται, αυτό περίμενα από μικρό παιδί. Εκπλήρωσα το όνειρό μου».

Το 2014 τι θα ήθελες να σου φέρει; «Προσωπικά, να παίξω σε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ. Η ομάδα να πάρει μέρος στα πλέι οφ και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League».

Στο παιχνίδι με τη Ξάνθη θα παίξετε και για τον προπονητή σας, ο οποίος θα είναι στην εξέδρα; «Σίγουρα, θέλουμε τη νίκη για τον προπονητή μας. Αλλά οι κύριοι Βονόρτας και Ρούτερ θα μιλήσουν μαζί του, είναι εξίσου σημαντικοί και δεν θα αφήσουν να φανεί ότι δεν θα είναι στον πάγκο».

Θα καταφέρει ο Παναθηναϊκός να διατηρήσει στο ματς με την Ξάνθη το καλό πρόσωπο που έδειξε με τον Λεβαδειακό; «Το θετικό είναι ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές είμαστε το ίδιο. Είτε παίζει κάποιος μεγάλος, είτε κάποιος μικρός, είναι το ίδιο και η ομάδα δεν επηρεάζεται».

Μερικούς μήνες πριν έπαιζες στην ομάδα Νέων και τώρα διαβάζεις το όνομά σου στις εφημερίδες για την απόδοσή του, για το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων, την ανανέωση του συμβολαίου σου. Πώς αισθάνεσαι; «Είμαι ευχαριστημένος γιατί παίζω στον Παναθηναϊκό, αλλά ακόμα δεν έχω πετύχει τίποτα και πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά».

Τι θα ήθελες να ευχηθείς στον κόσμο του Παναθηναϊκού; «Εύχομαι να συνεχίσουν να μας στηρίζουν και ελπίζω να τους ανταποδώσουμε λίγα απ’ όσα μας δίνουν».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης