Για το ενδιαφέρον που φέρονται να έχουν δείξει ιταλικές ομάδες για την απόκτηση του Γιάννη Μπουζούκη μίλησε ο Γιώργος Καραγκούνης, τονίζοντας ότι ο ταλαντούχος άσος θα πρέπει πρώτα να ωριμάσει ποδοσφαιρικά πριν αναζητήσει τη μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού.

«Στον Παναθηναϊκό αγωνίζονται αυτήν την περίοδο πολλά νέα παιδιά. Ας αφήσουμε τον Μπουζούκη και τα άλλα παιδιά να εξελιχθούν και να αποκτήσουν πείρα. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Είναι καλός παίκτης, όπως όμως και άλλοι. Θα πρέπει πρώτα να ωριμάσει και να γίνει στέλεχος της εθνικής ομάδας» τόνισε ο «Κάρα» στο fcinternews.it.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα δικά του χρόνια στην Ίντερ, επισημαίνοντας: «Είμαι φίλος της Ίντερ, αγαπώ την πόλη του Μιλάνο και έχω πολλούς φίλους εκεί. Έπαιξα στην Ίντερ για πρώτη φορά στο εξωτερικό και ήταν μια εξαιρετική ομάδα. Δεν ήταν εύκολη περίοδος, γιατί είχαμε την πίεση για τη νίκη. Κάναμε κάποιες καλές πορείες, κατακτήσαμε κι ένα Κύπελλο, αλλά μετά ήρθε το σκάνδαλο Calciopoli και εγώ είχα φύγει» ανέφερε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς αν διέκρινε εύνοια της Γιουβέντους εκείνη την περίοδο, ο Έλληνας παλαίμαχος άσος είπε: «Η Γιουβέντους είχε καλή ομάδα, αλλά θα έλεγα πως… ναι. Το έβλεπες από κάποια πράγματα στο γήπεδο. Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πως, αν δεν υπήρχε αυτή η κατάσταση, θα είχαμε πάρει σίγουρα το πρωτάθλημα, αλλά αν όλα ήταν 100% καθαρά, σίγουρα θα είχαμε παίξει για τις πιθανότητές μας να κερδίσουμε».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην κατάκτηση του Euro 2004, τονίζοντας: «Είναι η μεγαλύτερη χαρά της καριέρας μου. Κανένας δεν πίστευε πως θα ήταν εφικτό κάτι τέτοιο. Πήραμε το Euro και μάλλον ήταν η πιο απίστευτη επιτυχία στη σύγχρονη ιστορία του ποδοσφαίρου. Ένα τρομερό συναίσθημα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης