Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας (27/1) ο Κάρλος Ντάνιελ Λόπεθ ή κατά… κόσμον «Καρλίτος», προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, με ημερομηνία… έναρξης την 1η Ιουλίου.

Ο Ισπανός φορ, που έμεινε ελεύθερος προ ημερών από την Αλ Ουάχντα, ταξίδεψε το σαββατοκύριακο ως την πατρίδα του για να ξεκινήσει το «πακετάρισμα» κι έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο πριν τις 17:30, με απευθείας πτήση από τη Μαδρίτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο αεροδρόμιο τον περίμενε ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα, ο οποίος τον καλωσόρισε με μία θερμή αγκαλιά και τον οδήγησε στο αυτοκίνητο που τον περίμενε εκτός της αίθουσας αφίξεων, για να οδηγήσει τον Ισπανό φορ και τον ατζέντη του στα γραφεία της ΠΑΕ.

Ο Καρλίτος, φορώντας το πιο ωραίο χαμόγελό του, «έλαμψε» ολόκληρος όταν ρωτήθηκε για το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού και τη δική του παρουσία για την επόμενη τριετία. Στην αρχική του τοποθέτηση, αναφέρθηκε στην κουβέντα που έκανε με τον Ρόκα και το γεγονός πως δεν χρειάστηκε πολύ ώρα για να πει το «ναι» στον Παναθηναϊκό. «Είχαμε μία πολύ σύντομη συζήτηση για το θέμα αυτό με τον κ. Τσάβι Ρόκα. Για μένα ήταν πολύ απλό, ήταν πολύ εύκολο. Όταν ο Τσάβι άρχισε να μου μιλάει για την ομάδα, για το πρότζεκτ και για τα μελλοντικά πλάνα, επικοινώνησα αμέσως με τον ατζέντη μου και του είπα “άρχισε να κάνεις σε παρακαλώ ότι χρειάζεται για να γίνει αυτή η μεταγραφή. Δεν θέλω να ακούσω κάτι άλλο, για άλλες ομάδες”. Όπως σας είπα όλα ήταν πολύ εύκολα για μένα. Είμαι πολύ ειλικρινής τύπος και όλο αυτό που νιώθω ήταν αληθινό. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, αλλά ήταν… απλό», τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και πρόσθεσε για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να «μεγαλώσει».

«Όλα αυτά ξεκινούν πάντα με ένα πρώτο… βήμα. Πιστεύω ότι στο κλαμπ γίνεται πολύ καλή δουλειά. Ο Τσάβι ξέρει τι πρέπει να κάνει και τι παίκτες θα χρειαστεί ο σύλλογος. Όλοι μαζί, οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ, η διοίκηση, ο κόσμος μπορούμε να πετύχουμε κάτι πολύ καλό. Με όλα τα παραπάνω, είναι πολύ εύκολο να ξεκινήσεις. Θέλω να βοηθήσω με όλες τις δυνάμεις μου την ομάδα και τους συμπαίκτες μου και ειλικρινά, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το αν θα είναι δύσκολο για τον ίδιο το γεγονός ότι θα χρειαστεί να μείνει 6 μήνες «ανενεργός», καθώς έχει ήδη αγωνιστεί σε δύο ομάδες (Λέγκια και Αλ Ουάχντα) την εφετινή σεζόν; «Ναι, για μένα είναι δύσκολο όλο αυτό, αλλά θα προσπαθήσω να μετατρέψω όλο αυτό, σε κάτι θετικό. Θα έχω χρόνο για να προσαρμοστώ απόλυτα στο αγωνιστικό πλάνο και στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό στις προπονήσεις για να προετοιμαστώ σωστά για την επόμενη χρονιά».

Ο Καρλίτος έχει πει ήδη προφορικά το «ναι» στην πρόταση που του έχει καταθέσει ο Τσάβι Ρόκα για συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023 και συνολικές, «καθαρές» απολαβές 1,3 εκατ. ευρώ (χωρίς τα μπόνους). Την Τρίτη (28/1) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υπογράψει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης