Ο Παναθηναϊκός με ανακοίνωση που εξέδωσε κατήγγειλε προπηλακισμό του Βασίλη Κωνσταντίνου από τον υπεύθυνο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, μετά τη λήξη της δίκης του Τζιμπρίλ Σισέ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός καταγγέλλει τον προπηλακισμό του Α’ Αντιπροέδρου της, Βασίλη Κωνσταντίνου από τον υπεύθυνο Τύπου της Π.Α.Ε. ΟΣΦΠ, Κ. Καραπαπά και την απόπειρα βιαιοπραγίας από εύσωμους συνοδούς των ανθρώπων της ομάδας του Πειραιά κατά την έξοδο από τα γραφεία του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιά. Η συγκεκριμένη συμπεριφορά μαρτυρά το ήθος και το ύφος της ομάδας του Πειραιά, όπως πλειστάκις έχει αποδείξει και στο παρελθόν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειωθεί ότι ο Κώστας Καραπαπάς με γραπτή του δήλωση έδωσε τη δική του απάντηση. Αναλυτικά η δήλωση του Κώστα Καραπαπά:

«Ο κ. Κωνσταντίνου, αφού γελοιοποιήθηκε στην αίθουσα του δικαστηρίου, λέγοντας ασύλληπτα ψέματα, μεταξύ άλλων και για εμένα (κατέθεσε ότι δήθεν συμμετείχα σε σύσκεψη ασφαλείας για αγώνα του 2011, ενώ εγώ ανήκω στο δυναμικό της ΠΑΕ Ολυμπιακός από τον Φεβρουάριο του 2012), αποφάσισε να γελοιοποιηθεί και στην συνέχεια, λέγοντας (μέσω επίσημης ανακοίνωσης της ΠΑΕ Παναθηναικός, η οποία είναι εθισμένη στη γελοιότητα), ότι τον προπηλάκισα δήθεν στα δικαστήρια! Και μάλιστα φαντάζεται και σωματώδεις συνοδούς. Όπως είδαν όλοι στα δικαστήρια “σωματώδεις συνοδούς” και μάλιστα πάνω από δέκα είχαν ο κ. Κωνσταντίνου, ο κ. Σισέ και οι δικηγόροι τους! Τόσο εγώ, όσο και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, συνοδευόμασταν από τα… κινητά μας τηλέφωνα! Φυσικά, θα ακολουθήσω τη νομική οδό και για την ψευδορκία του και για τα ψεύδη του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης