Η διαπραγμάτευση του Παναθηναϊκού με τη Σαν Λορένζο για την απόκτηση του Γκαμπριέλ Ρόχας δείχνει να έχει «κολλήσει» προς το παρόν, καθότι οι Αργεντινοί δεν ρίχνουν τις αξιώσεις τους για την παραχώρηση του 23χρονου μπακ κοντά στα «θέλω» των «πράσινων» κι ο Τσάβι Ρόκα, «ενεργοποίησε» το τελευταίο 24ωρο και το εναλλακτικό πλάνο για το αριστερό άκρο της άμυνας, ξεκινώντας (εκ νέου) επαφές και με τον Ολλανδό Κάλβιν Βερτόνγκ.

Ο 23χρονος μπακ, που αγωνίστηκε πέρσι ως δανεικός στην Τβέντε (25 ματς, 1 γκολ, 2 ασίστ), έχει μείνει ελεύθερος από τη Φέγενορτ και στην παρούσα φάση, φαντάζει μία πολύ πιο εφικτή επιλογή. Συγκεντρώνει πολλά απ’ τα χαρακτηριστικά που αναζητά ο Ντάνι Πογιάτος για το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής του και το κασέ του είναι πολύ προσιτό. Είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» Εθνικές Ομάδες της Ολλανδίας (50 αγώνες και 4 γκολ από την U15 έως την U21) και ο Ρόκα τον έχει στο μικροσκόπιό του εδώ και καιρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εάν δεν προχωρήσει η υπόθεση του Ρόχας, οι «πράσινοι» θα στραφούν στην περίπτωση του Βερτόνγκ, ο οποίος μάλιστα συνυπήρξε πέρσι στην Τβέντε και με έναν άλλο παίκτη που απέκτησε ο Παναθηναϊκός το εφετινό καλοκαίρι, τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης