Πέντε αγώνες ρεβάνς για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας περιλαμβάνει η σημερινή ημέρα.

Το πιο σημαντικό παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 17.15 (CosmoteSport2HD) στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να ψάχνει απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα την ανατροπή του εις βάρος του 1-0 από τους «Ζωσιμάδες», προκειμένου να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια ώρα (CosmoteSport 3HD) ο Πανιώνιος θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Παναιτωλικό στη Νέα Σμύρνη, σε ένα ματς ανοιχτό, καθώς οι δύο ομάδες είχαν μείνει στη λευκή ισοπαλία (0-0) στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 15.00 (CosmoteSport1HD) ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί στην Τούμπα τον ΟΦΗ, σε ένα παιχνίδι που μοιάζει να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς οι Θεσσαλονικείς είχαν επικρατήσει με 3-0 στο Ηράκλειο.

Την ίδια ώρα (CosmoteSport3HD), η Λαμία, έχοντας παρακαταθήκη το 1-0 του πρώτου αγώνα, θα φιλοξενήσει τα Τρίκαλα, ενώ στις 19.30 (CosmoteSport1HD) ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί στο Καραϊσκάκη την Καλαμάτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ματς είναι τυπικής διαδικασίας, καθώς οι Πειραιώτες είχαν επικρατήσει με 2-0 στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας.

Εντούτοις, έχει ενδιαφέρον, καθώς σε αυτήν την αναμέτρηση ο Κώστας Φορτούνης θα πάρει χρόνο συμμετοχής, επιστρέφοντας στην αγωνιστική δράση μετά τον πολύμηνο τραυματισμό του.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ (15.00, CosmoteSport1HD)

Λαμία – Τρίκαλα (15.00, CosmoteSport3HD)

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα (17.15, CosmoteSport2HD)

Πανιώνιος – Παναιτωλικός (17.15, CosmoteSport3HD)

Ολυμπιακός – Καλαμάτα (19.30, CosmoteSport1HD)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης