Με χρηματικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για όσα έγιναν (πυρσοί, καπνογόνα και συνθήματα) στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο «δικέφαλος» του Βορρά έχει δικαίωμα να ασκήσει έφεση για να μειωθεί η ποινή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, η Επιτροπή Εφέσεων μείωσε στις 7.500 ευρώ το πρόστιμο ύψους 25.000 ευρώ που είχε επιβληθεί στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το ματς Κυπέλλου με τους Θεσσαλονικείς.

Οι ανακοινώσεις:

-“Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις. Επέβαλε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ χρηματική ποινή 30.000 € (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός)”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-“Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις:

Εξαφάνισε την εκκαλουμένη με αριθμ. 100/2020 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ κατά το κεφάλαιο που αφορά το ύψος της χρηματικής ποινής που επιβλήθηκε σε βάρος της εκκαλούσας και ως προς τον καθορισμό συνολικής χρηματικής ποινής. Επέβαλε σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: α) χρηματική ποινή 5.000 € για παράβαση του άρθρου 15 παρ. 1 περ. α, β και γ του ΠΚ της ΕΠΟ, ήτοι για τη χρήση λέιζερ σε βάρος αντίπαλων ποδοσφαιριστών, ανάρτηση πανό με υβριστικό περιεχόμενο και εκφώνηση υβριστικών συνθημάτων και β) χρηματική ποινή 5.000 € για παράβαση του άρθρου 15 παρ. 2α και β του Π.Κ, δηλαδή για άναμμα πυρσών, βεγγαλικών και κροτίδων, πράξη την οποία τέλεσε κατ’ εξακολούθηση και καθ’ υποτροπήν. Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή για όλες τις πράξεις το ποσό 7.500 € (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ)”.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης