Στην τελική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της προσεχούς Δευτέρας (9/5) στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές (ΕΠΟ, Ελληνική Αστυνομία, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ), θα οριστικοποιηθεί ο αριθμός των εισιτηρίων που θα πάρουν οι δύο φιναλίστ του τελικού.

Στη σύσκεψη που είχαν το πρωί της Πέμπτης (5/5) τα στελέχη της ομοσπονδίας με την αστυνομία, η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. αποδέχθηκε το μίνιμουμ του αιτήματος των δύο ομάδων δηλαδή την παρουσία 17.000 φιλάθλων στις εξέδρες του ΟΑΚΑ για κάθε φιναλίστ του εφετινού τελικού του Κυπέλλου, «πατώντας» στο επιχειρησιακό πλάνο του τελικού του 2018, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο ομάδες πιέζουν για να αυξηθεί ο αριθμός των εισιτηρίων και να ισχύσει το πλάνο του 2014, όπου είχαν αναμετρηθεί ξανά ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο και είχαν πάρει από 22.000 εισιτήρια η κάθε ομάδα, δίχως να συμβεί το παραμικρό.

Ένα απ’ τα επιχειρήματα δε, που θα πέσουν στο τραπέζι τη Δευτέρα (9/5) από τις δύο ομάδες, είναι πως στον τελικό του 2018, υπήρχε πολύ μεγάλη ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες και γι’ αυτό περιορίστηκε ο αριθμός των εισιτηρίων τους στις 17.000. Εν αντιθέσει με το σημερινό status του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, που δεν περιλαμβάνει εντάσεις και μπορεί να διεξαχθεί ένας τελικός με μεγαλύτερο αριθμό θεατών.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης