Ξεκινάει το pay per view στο Παναθηναϊκός TV

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020, 16:09
Ξεκινάει το pay per view στο Παναθηναϊκός TV

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι το «Παναθηναϊκός TV» περνάει στο επόμενο στάδιο. Οι φίλοι της ομάδας θα παρακολουθήσουν το φιλικό με τη Λαμία (29/8, 18:30) με τη συμβολική τιμή των 0,10 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός δίνει το Σάββατο 29 Αυγούστου στις 18:30 το τρίτο κατά σειρά φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο τη Λαμία στο «Γ. Καλαφάτης». Ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί από το «Παναθηναϊκός TV» μέσα από το paotv.gr, με τηλεοπτική αναμετάδοση από το CosmoteSport 1.

Πλέον το «Παναθηναϊκός TV» περνάει στην επόμενη φάση του. Προκειμένου να εξοικειωθούν οι φίλαθλοι με το σύστημα χρέωσης pay per view, το φιλικό παιχνίδι με τη Λαμία θα έχει συμβολική χρέωση 0,10 ευρώ στους χρήστες του paotv.gr. Πιο συγκεκριμένα πατώντας εδώ μπαίνετε στη σελίδα όπου συμπληρώνετε τα απαραίτητα στοιχεία και μέσω της Viva κάνετε την πληρωμή των 0,10 ευρώ. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να κάνετε τη διαδικασία και στη συνέχεια όταν φτάσει η στιγμή που θέλετε να παρακολουθήσετε τη μετάδοση του αγώνα, συνδέεστε στο paotv.gr και πλέον βλέπετε το παιχνίδι».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020, 16:11