Ο Ζέκα μίλησε στην συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Σταντάρ Λιέγης και επεσήμανε ότι οι «πράσινοι» δεν έχουν πίεση για το παιχνίδι, αλλά όρεξη για τη νίκη και την πρόκριση.

Αναλυτικά:

-Έχεις πανηγυρίσει μια πρόκριση σε ανάλογη περίπτωση. Υπάρχει πίεση μετά το 0-0; Πως βλέπεις το κλίμα;
«Έχουμε εξασφαλίσει ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν έχουμε πίεση για αύριο. Ο στόχος μας είναι η νίκη. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, πως να παίξουμε. Δεν υπάρχει πίεση αλλά μεγάλη όρεξη».

-Που πρέπει να είναι καλύτερος ο Παναθηναϊκός σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι;

«Θα πρέπει να βελτιωθούμε στις τελικές προσπάθειες για να βάλουμε γκολ. Είναι σημαντικό να τελειώνουμε τις φάσεις. Στο πρώτο ημίχρονο στο Βέλγιο δεν ήταν αυτό που περιμένεις από τον Παναθηναϊκό. Στο δεύτερο ελέγξαμε περισσότερο, κάναμε ευκαιρίες και ο σκοπός μας ήταν το γκολ και η νίκη».

-Περιμένεις διαφορετική την Σταντάρ στο αυριανό παιχνίδι;

«Δεν ξέρω πως θα παίξουν. Δεν μας ενδιαφέρει άλλωστε. Το θέμα είναι πως θα παίξουμε εμείς. Δεν θα υπάρχει πρόβλημα αν είμαστε όπως πρέπει. Θα πιέσουν και αυτοί για το γκολ. Είναι σημαντικό για αυτούς γιατί θα πρέπει μετά να πετύχουμε δύο γκολ».

-Ένα μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

«Το μήνυμα είναι να συνεχίσουν να κάνουν ότι και πέρυσι. Ήταν φανταστικοί, ήταν δίπλα μας και στα καλά και στα άσχημα. Θα κάνουμε τα πάντα για τον σύλλογο, τους φιλάθλους και για εμάς τους ίδιους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης