Για το πλάνο που εφάρμοσε ο Παναθηναϊκός και τον οδήγησε στην εντυπωσιακή νίκη (3-0) επί του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης», μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Τάσος Λαγός.

«Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε σκληρά, είδαμε τις αδυναμίες και τα δυνατά σημεία του Ολυμπιακού και προσαρμοστήκαμε. Το πλάνο ήταν να είμαστε κλειστεί στο κέντρο, να κόψουμε τις κάθετες και την καλή κυκλοφορία και το καταφέραμε καλά στο ματς. Βγήκαμε στις αντεπιθέσεις και βάλαμε τα γκολ», είπε ο αμυντικός μέσος των «πρασίνων» με δηλώσεις του στον «Sentra FM 103.3».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λαγός αναφέρθηκε στο μαρκάρισμα του Τσόρι Ντομίνγκες αλλά και στο κλειδί της «πράσινης» νίκης: «Από τους πιο δύσκολους αντίπαλους που έχω αντιμετωπίσει, ένας πολύ καλός χαφ. Έπρεπε να τον μαρκάρω, να μην του δίνω χώρο και είναι δύσκολο για έναν παίκτη άμα τον κλείσεις καλά και τον πρεσάρεις, να παίξει το παιχνίδι του. Νομίζω ότι αυτό ήταν το κλειδί για τη νίκη. Δεν ανοιχτήκαμε, ήμασταν συμπαγείς, δίναμε βοήθεια ο ένας στον άλλο, μέχρι και τρεις μάρκαραν έναν του Ολυμπιακού και νομίζω ότι όλοι είχαμε το πάθος και το πιστεύαμε ότι μπορούσαμε τη νίκη».

Όσον για το αν αλλάζουν οι στόχοι του Παναθηναϊκού, ο Λαγός τόνισε: «Δεν μας βαραίνει η αύξηση των προσδοκιών. Η ομάδα έχει προβλήματα, αλλά παραμένει ο Παναθηναϊκός. Αλλά και οι άλλες ομάδες είναι κοντά μας στα πλει οφ. Έχουμε δείξει ωριμότητα και βελτίωση, οι οποίες είναι μεγάλες σε σχέση με την αρχή της σεζόν. Νομίζω και οι δικές μας προσδοκίες έχουν ανέβει. Με τη δουλειά που κάνουμε, θα ευχαριστήσουμε τον κόσμο, να συνεχίσουμε όπως παίζουμε και νομίζω ότι όλα είναι στο χέρι μας να πετύχουμε τους στόχους μας».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης