Στον αντίκτυπο που έχουν οι συνεχόμενες νίκες σε ντέρμπι στην ψυχολογία των παικτών του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος τόνισε ότι, παρά τη νίκη στο ΟΑΚΑ, φάνηκαν κάποιες αδυναμίες των «πρασίνων» και πρέπει να διορθωθούν στη συνέχεια.

Αναλυτικά ο Λέτο μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου ανέφερε μετά το ντέρμπι:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Οι τρεις βαθμοί έχουν μεγάλη σημασία. Δώσαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μιας μεγάλης ομάδας, όπως είναι η ΑΕΚ, αλλά κάναμε αυτά που έπρεπε και πανηγυρίσαμε μία σημαντική νίκη».

Για την έξτρα ώθηση από τις νίκες σε δύο σερί ντέρμπι: «Τα ντέρμπι δίνουν πάντα το κάτι παραπάνω. Νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για να παίξεις καλύτερα στη συνέχεια. Έχουμε πολλά σημαντικά ματς από εδώ και πέρα και πρέπει να πάρουμε ανάλογα αποτελέσματα».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο, όπου έχασε την ενέργειά του: «Είναι λογικό ως έναν βαθμό. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά και προηγηθήκαμε 2-0. Ήταν λογικό ο αντίπαλος να βγάλει αντίδραση, μείωσε, μας πίεσε, ισοφάρισε. Φυσιολογικά υποφέραμε λίγο, αλλά το ελέγξαμε γρήγορα και στο τέλος πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για αυτό που κρατάει από το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά πρέπει να μάθουμε απ’ όσα δεν κάναμε καλά στο δεύτερο. Πρέπει να μάθουμε να ελέγχουμε τον ρυθμό και να κρατάμε το αποτέλεσμα. Μας ισοφάρισαν από 2-0, άρα κάτι δεν κάναμε καλά. Δείξαμε θετικά στοιχεία αλλά και κάποια αρνητικά, που πρέπει να διορθώσουμε».

Φωτογραφία: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης