Συνέχεια στην καμπάνια «μένουμε σπίτι» και στην καθημερινή μάχη για την προστασία και τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, έδωσε (και) την Τετάρτη (18/03) η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ανεβάζοντας στο λογαριασμό της στο Instagram, τρία νέα βίντεο με ποδοσφαιριστές της ομάδας, που δίνουν συμβουλές προς τον κόσμου.

Σήμερα, ήταν η σειρά των Φεντερίκο Μακέντα, Τάσου Χατζηγιοβάνη και Αργύρη Καμπετσή να στείλουν «μηνύματα» προς τον κόσμο, με το βίντεο του Ιταλού φορ να είναι το πλέον συναισθηματικό, αφού απευθύνθηκε τόσο προς τους φίλους του Παναθηναϊκού, όσο και προς τους συμπατριώτες του στην Ιταλία που περνούν πολύ δύσκολες ώρες με την πανδημία του ιού COVID-19.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Καλησπέρα σε όλους, ο κορωνοϊός είναι ένα θέμα αρκετά σοβαρό. Είναι σημαντικό να ακολουθούμε τους κανόνες για να προστατέψουμε τους εαυτούς μας και όλους όσους είναι δίπλα σας. Οπότε σας παρακαλώ μείνετε σπίτι γιατί έχουμε μια μεγάλη μάχη να κερδίσουμε. Θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα αγάπης στην πατρίδα μου. Μείνετε δυνατοί, όλοι μαζί θα το ξεπεράσουμε αυτό» ήταν το μήνυμα του «Κίκο» Μακέντα, για να ακολουθήσει το αντίστοιχο από τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, ο οποίος έκανε… γυμναστική στο σπίτι του. «Δεν ξεχνάμε να φροντίσουμε τον εαυτό μας. Η προπόνηση δεν σταματάει ποτέ. Μένουμε σπίτι».

Τέλος, ο Αργύρης Καμπετσής ανέβασε από την πλευρά του το εξής μήνυμα: «Μας λείπουν οι αγαπημένες μας συνήθειες αλλά πρέπει να τηρήσουμε και να ασπαστούμε τα μέτρα για το καλό όλων μας. Μένουμε σπίτι».

Το μήνυμα του Μακέντα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης