Ο Νίκος Μαρινάκης υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν φαβορί στα φετινά play offs και τόνισε τη σημασία του σημερινού αγώνα στην Τρίπολη για τον Παναθηναϊκό, αφού η καλή αρχή δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια.

«Σίγουρα σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα και οι τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν είναι πολύ καλές με ιστορία και σε πολύ καλή κατάσταση αυτήν τη στιγμή. Παίζει ρόλο ότι είναι το τέλος του πρωταθλήματος και πρέπει να λάβουμε υπόψιν την κούραση που θα υπάρχει. Θα είναι ένα δύσκολο και αμφίρροπο μίνι πρωτάθλημα» δήλωσε αρχικά ο αμυντικός του Παναθηναϊκού στην κάμερα της Nova, ενώ ερωτηθείς αν βλέπει κάποιο φαβορί στη διαδικασία που ακολουθεί, ξεκαθάρισε: «Δεν υπάρχει κάποιο φαβορί. Δεν έχει να κάνει με το πως έχει τελειώσει το πρωτάθλημα η κάθε ομάδα. Είναι καινούργια αρχή και για τις τέσσερις ομάδες και όλες έχουν τις ίδιες πιθανότητες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον Αστέρα που δείχνει σε καλή κατάσταση, σημείωσε: «Συμφωνώ ότι ο Αστέρας είναι σε πολύ καλή κατάσταση και το ίδιο είχαμε πει και για την Ξάνθη, που φέτος την κερδίσαμε μόνο μία φορά. Είναι ένα διαφορετικό από τα άλλα ματς που είχαμε παίξει. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί θα νικήσουμε. Ο Αστέρας έχει καταφέρει με το σύνολο να κάνει αυτά που έχει κάνει στο πρωτάθλημα και εκεί θα δώσουμε βάση».

Καταλήγοντας αναφέρθηκε στη σημασία του να κερδίσεις το πρώτο παιχνίδι στα playoffs: «Είναι σημαντικό το πρώτο ματς και για την ψυχολογία, αλλά δεν σημαίνει ότι με ένα ματς τελειώνει όλη η υπόθεση. Είναι όμως πολύ σημαντικό και πρέπει να δώσουμε το 100%».

Διαβάστε επίσης: Με τον Μπεργκ στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης