Μαρτίνς: «Η κούραση δεν είναι δικαιολογία, δική μου η ευθύνη»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019, 23:30
Μαρτίνς: «Η κούραση δεν είναι δικαιολογία, δική μου η ευθύνη»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι των «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ, στάθηκε στα λάθη και στην έλλειψη συγκέντρωσης των παικτών του απέναντι στον ψυχωμένο, όπως τον χαρακτήρισε, Παναθηναϊκό, ενώ, μεταξύ άλλων, επισήμανε ότι δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία ότι η ομάδα του ήταν κουρασμένη από το ματς με την Τότεναμ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος στη συνέντευξη Τύπου:

Για την επιλογή της ίδιας ενδεκάδας που έπαιξε και με την Τότεναμ και το αν υπήρξε κόπωση: «Δεν πιστεύω πως συνέβη αυτό. Η κούραση δεν μπορεί ν' αποτελέσει δικαιολογία. Κάναμε παιχνίδι που δεν είχε πρωτοβουλία και ένταση. Δεν είχαμε συγκέντρωση, ενώ κάναμε λάθη απέναντι σε έναν αντίπαλο που έπαιξε με ψυχή. Η ευθύνη είναι δική μου γιατί η κούραση δεν αποτελεί δικαιολογία για ένα τέτοιο ματς. Μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο πολύ διαφορετικά».

Για το αν το αποτέλεσμα είναι κακό για τον Ολυμπιακό: «Το αποτέλεσμα δεν είναι καλό. Παρόλο που ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγάλος μας αντίπαλος. Μπορεί να μη διανύει καλή περίοδο, όμως εμείς δεν είχαμε τη συμπεριφορά και την απόδοση που θέλαμε. Πριν τέσσερις μέρες είχαμε δείξει πολύ διαφορετικό πρόσωπο και αυτό δεν μας αφήνει ικανοποιημένους. Πρέπει γρήγορα να γυρίσουμε το τσιπ».

Για το σημείο μετά το γκολ του Γκερέρο το οποίο ίσως μπορούσε να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός: «Κυνηγήσαμε την αντίδραση παρά την πρόληψη. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με ψυχή και κυνήγησε το παιχνίδι πιο έντονα. Ο Ολυμπιακός δεν κυνήγησε το παιχνίδι, έδειξε συμπεριφορές που δεν πρέπει να δείχνει».

Για τον τίτλο του φαβορί πριν τη σέντρα και το ενδεχόμενο να υποτιμήθηκε ο Παναθηναϊκός: «Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμήσαμε τον Παναθηναϊκό. Ξέραμε ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί είναι ένα ντέρμπι. Ήμασταν πολύ διαφορετικοί... Από το πρώτο λεπτό δεν καταφέραμε να πάρουμε τον έλεγχο και να είμαστε όπως φανήκαμε με την Τότεναμ. Δεν καταφέραμε να παίξουμε με ένταση. Δεν έχει να κάνει με κούραση, αλλά με λόγους συμπεριφοράς. Δεν ήμασταν κυρίαρχοι όπως θέλουμε να το κάνουμε... Απλά δεν είχαμε συγκέντρωση, δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο».

Για τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη και το παράδειγμα της ομάδας μπάσκετ: «Δεν θα σχολιάσω τις δηλώσεις του προέδρου μας».

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019, 23:46