Αν και θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» από χθες το βράδυ την πρόκριση, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να ελπίζει ότι μετά την ισοπαλία (0-0) στην έδρα στην Σταντάρ Λιέγης ότι θα βρεθεί εκείνος στα πλέι οφ του Champions League.

Οι «πράσινοι» κατάφεραν στο β’ ημίχρονο να περιορίσουν στο ελάχιστο τα δικά τους λάθη, ήταν καλύτεροι από τους Βέλγους και τώρα όλα παίζονται στον επαναληπτικό που θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης», το οποίο θα θυμίζει… καμίνι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με οδηγό τον τρόπο με τον οποίο έπαιξε στην επανάληψη του χθεσινού ματς και σε συνδυασμό με τον παραπάνω παράγοντα, το «τριφύλλι» ελπίζει ότι μπορεί να περάσει εκείνο στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ωστόσο, όπως παραδέχθηκε και ο Γιάννης Αναστασίου, το 0-0 «είναι καλό, αλλά και πολύ επικίνδυνο αποτέλεσμα. Χρειάζεται προσοχή στη ρεβάνς, αλλά έχουμε πέντε μέρες για να δούμε σε τι κατάσταση θα είμαστε εμείς και ο αντίπαλός μας, ενώ το γήπεδο θα είναι πολύ καλύτερο για να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε ότι «στη ρεβάνς χρειαζόμαστε γκολ, ηρεμία και υπομονή. Κάναμε ανάλυση του τρόπου με τον οποίο αγωνίζεται η Σταντάρ, γνωρίζαμε τις δυνατότητές της και προσπαθήσαμε να την περιορίσουμε. Η τακτική μας προσέγγιση ήταν πολύ καλή, όμως δεν σκοράραμε. Θέλουμε γκολ στη ρεβάνς. Eχοντας την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου και με τον κόσμο στο πλευρό μας, το επόμενο ματς θα είναι διαφορετικό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά τους, οι παίκτες του Παναθηναϊκού – όπως για παράδειγμα οι Κλωναρίδης, Μπεργκ, Μέντες και Πέτριτς – εξέφρασαν και εκείνοι από την πλευρά τους ότι με τη βοήθεια των οπαδών τους θα καταφέρουν να πάρουν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του Champions League.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης