Ο Κρίστιαν Λεντέσμα αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Αντρέα Στραματσόνι και τον Παναθηναϊκό, και αποκάλυψε το παρασκήνιο της μετακίνησής του στους «πράσινους».

Ο 34χρονος Ιταλοαργεντινός μέσος ανέφερε στον Ιταλό δημοσιογράφο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο: «Όλα ξεκίνησαν τον Ιούνιο, όταν έφευγα για διακοπές με την οικογένειά μου. Έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον μάνατζερ Φάμπιο Γκουαρνταμπάσο. Μου έκανε πρόταση να παίξω στην Ελλάδα, λέγοντάς μου ότι ο Στραματσόνι και ο Μούτσι ζήτησαν ειδικά εμένα και απάντησα “εντάξει, ας το δοκιμάσω”. Παρά το γεγονός ότι είχα μήνες να αγωνιστώ, δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα και αυτό με έκανε να αποδεχθώ αμέσως την πρόταση του Παναθηναϊκού. Δεν είχα δουλέψει ποτέ με τον Στραματσόνι, δεν τον γνώριζα ούτε ως άνθρωπο ούτε ως προπονητή, αλλά ήταν μία υπέροχη έκπληξη. Θέλω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Με ήθελε πολύ, παρά το γεγονός ότι δεν έπαιζα από τον Ιανουάριο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τα δύο γκολ που πέτυχε απέναντι από τον Αστέρα: «Ήμουν πολύ ευτυχισμένος και πανηγύρισα με την οικογένειά μου, όπως πάντα».

Στην ερώτηση πώς νιώθει στην Ελλάδα και την Αθήνα απάντησε: «Για εμένα το πιο σημαντικό είναι να νιώθω καλά στο σπίτι μου. Νιώθω καλά εδώ, γιατί νιώθει καλά η οικογένειά μου. Βρήκαμε ένα ιταλικό σχολείο για τα παιδιά και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα».

Για τις διαφορές του ποδοσφαίρου ανάμεσα σε Ελλάδα και Ιταλία είπε: «Η Ρώμη είναι Ρώμη και ο τρόπος που ζει το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να βρεθεί αλλού, αλλά και εδώ δεν είναι άσχημα. Η έδρα μας είναι πολύ “καυτή”. Έχω μάθει δύο λέξεις, το “καλησπέρα” και το “καλημέρα”».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης