Με ένα επιπλέον «όπλο» στην αποστολή θα αναχωρήσει ο Παναθηναϊκός το απόγευμα της Παρασκευής (24/1) για τη Λάρισα, εν όψει του σαββατιάτικου (25/1, 19:30) αγώνα με την ΑΕΛ στο «AEL FC Arena», καθώς στο «πράσινο» πούλμαν θα… ανέβει και ο Γιάννης Μπουζούκης.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός, που τραυματίστηκε στο 44′ της ρεβάνς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ (ρήξη έξω συνδέσμων και οστικό οίδημα στα οστά αστραγάλου), μετά το πολύ σκληρό μαρκάρισμα του Μπουκουβάλα, κατάφερε να επιστρέψει σε χρόνο… ρεκόρ (9 μέρες), παρά τις αντίθετες προβλέψεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι από τη στιγμή που ο Γιώργος Δώνης έκρινε στις προπονήσεις του τελευταίου διημέρου πως ο Μπουζούκης είναι πια σε καλή κατάσταση, τον συμπεριέλαβε κανονικά στην 21μελή αποστολή που θα ταξιδέψει την Παρασκευή για τη Λάρισα.

Στα πλάνα του 50χρονου τεχνικού επανήλθε μετά από περίπου δύο εβδομάδες κι ο Κώστας Αποστολάκης, που ξεπέρασε το διάστρεμμα που υπέστη στο πρώτο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» και μπήκε στην αποστολή. Στον αντίποδα, εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Ινσούα και ο νεοαποκτηθείς Αγιούμπ, που θα χρειαστεί περίπου 15 μέρες για να φτάσει στο 100% από πλευράς ετοιμότητας.

Στην προπόνηση της Παρασκευής, οι μόνοι που απουσίασαν ήταν οι Κότσαρης και Σέχου, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Οι υπόλοιποι έπαιξαν διπλό στο μισό γήπεδο και έκαναν ασκήσεις κατοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το τέλος του προγράμματος ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την 21μελή αποστολή, την οποία συγκροτούν οι:

Τερματοφύλακες: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος.

Αμυντικοί: Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Πούγγουρας.

Μέσοι: Χρ. Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Μπεκ, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Νάγκι, Ανουάρ.

Επιθετικοί: Μακέντα, Κολοβός, Καμπετσής, Περέα.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης