Ολοκληρώθηκε δίχως νεα προβλήματα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό (Τετάρτη 6/1, 15:00) αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League.

Απ’ τη στιγμή που τα τεστ που έγιναν τη Δευτέρα (4/1), έδειξαν πως δεν υπήρξε περαιτέρω διασπορά του κορωνοϊού στα «πράσινα» αποδυτήρια -πλην των τεσσάρων παικτών που έχουν διαγνωστεί θετικοί από το Σάββατο (2/1) κι έχουν ήδη απομονωθεί- ο Λάζλο Μπόλονι επέλεξε όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ρουμάνος τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή για πρώτη φορά μετά από έξι μήνες και τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη (όπως ανέφερε νωρίτερα το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων) που επιστρέφει για πρώτη φορά μετά το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στην ποδοκνημική στις 8 Ιουλίου, στον αγώνα πλέι-οφ με τον ΠΑΟΚ. Αντίθετα εκτός έμειναν οι τραυματίες Σαβιέρ, Καραγιάννης, Αγιούμπ, Μπεκ (οι δύο τελευταίοι ούτως ή άλλως δεν υπολογίζονται)

Αναλυτικά η 20μελής αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αποτελείται από τους: Διούδη, Ξενόπουλο, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδη, Μαυρομμάτη, Πούγγουρα, Ζαγαρίτη, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Σερπέζη, Αϊτόρ, Αθανασακόπουλο, Αλεξανδρόπουλο, Μολό, Μακέντα, Καρλίτος, Εμμανουηλίδη και Ιωαννίδη.

Οι παίκτες του «τριφυλλιού» δεν θα διανυχτερεύσουν σε ξενοδοχείο, αλλά θα μείνουν σπίτια τους και θα συγκεντρωθούν αύριο το πρωί (6/1) στο «Γ. Καλαφάτης» για να γευματίσουν και να αναχωρήσουν για το γήπεδο της Ριζούπολης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης