Ο Μεντί Αμπέντ μίλησε στον αγγλικό Τύπο και τόνισε ότι στον Παναθηναϊκό εξελίχθηκε τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως άνθρωπος, ενώ επεσήμανε ότι η Πρέμιερ Λιγκ είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο και γι αυτό ακριβώς τον λόγο χαίρεται που επέστρεψε στη Νιούκαστλ.

«Πιστεύω πως εξελίχθηκα πολύ στην Ελλάδα. Έπαιξα σε 40 ματς και απέκτησα πολλές εμπειρίες. Μεγάλωσα σαν παίκτης και άνθρωπος. Θέλω να συνεχίσω έτσι. Νιώθω πως πλέον είμαι καλύτερος ποδοσφαιριστής. Ήθελα να αγωνίζομαι και αυτό πέτυχα. Τώρα είναι το δεύτερο στάδιο και πρέπει να αρπάξω την ευκαιρία. Η Πρέμιερ Λιγκ είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο και είναι μεγάλη υπόθεση να παίζεις εδώ. Χαίρομαι που επέστρεψα στη Νιούκαστλ και αγωνίζομαι. Είχα μια σπουδαία σεζόν στον Παναθηναϊκό, αλλά τώρα θα πρέπει να χτίσω πάνω σε αυτή και να δείξω εδώ την αξία μου», τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τα παιχνίδια απέναντι στη Σίτι και τη Λίβερπουλ, όπου η Νιούκαστλ νίκησε, σχολίασε: «Είναι απίστευτο αυτό που έζησα. Μέσα σε μια εβδομάδα αγωνίστηκα απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λίβερπουλ. Αποκτώ εμπειρίες και μαθαίνω πώς είναι να παίζεις απέναντι σε μεγάλους παίκτες. Όμως πρέπει να κρατήσω χαμηλά το κεφάλι και να συνεχίσω να δουλεύω για να αποδείξω πως μπορώ να δώσω λύσεις στην ομάδα και τον προπονητή. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, αλλά δεν τελείωσα. Θέλω να συνεχίσω τη δουλειά και να κρίνω τον εαυτό μου απέναντι σε μεγάλους παίκτες. Ξέρω πως κάποιες μέρες θα είναι καλές και άλλες άσχημες, αλλά έχω πάθος κι έχω προσπαθήσει σκληρά τα τελευταία χρόνια, που ήταν δύσκολα».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης