Μπαϊράμι: «Μου έχουν λείψει οι αγώνες»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014, 20:43
Μπαϊράμι: «Μου έχουν λείψει οι αγώνες»
Ο Εμίρ Μπαϊράμι στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή Ψαχνών επέστρεψε μετά από 3,5 μήνες στην αγωνιστική δράση και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο πόσο του είχαν λείψει οι αγώνες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εμπίρ Μπαϊράμι:

Για τα δύο παιχνίδια με τον Ηρακλή Ψαχνών: «Μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα, είχαμε το προβάδισμα και σήμερα εξασφαλίσαμε την πρόκριση. Θέλουμε να πάμε καλά στο Κύπελλο».

Για την απόδοση του Παναθηναϊκού: «Από τότε που έχω να αγωνιστώ, ο Παναθηναϊκός έχει κάνει άλματα προόδου. Έχουμε βελτιωθεί ως ομάδα και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Πιστεύω ότι έχουμε βελτιωθεί πάρα πολύ. Νομίζω ότι θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι και έχουμε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης».

Για την επιστροφή του μετά την επέμβαση στη μέση του: «Είμαι χαρούμενος επειδή έπαιξα ποδόσφαιρο μετά από αρκετό καιρό. Δεν ένιωσα καμία ενόχληση, είμαι καλά και ακολουθώντας το πρόγραμμα του ιατρικού τιμ, η μέση μου δυναμώνει όλο και πιο πολύ. Δεν μπορώ να προβλέψω σε πόσο καιρό θα είμαι στο 100% αλλά πλέον ο χρόνος δουλεύει υπέρ μου».

Για το χρόνο που θα χρειαστεί ώστε να είναι 100% έτοιμος: «Μου είχε λείψει η αίσθηση του αγώνα. Η υγεία είναι πάνω απ' όλα για έναν αθλητή, όμως ήθελα να παίξω. Έχω διάθεση να προσφέρω όσο μπορώ για να βοηθήσω και εγώ στη βελτίωση της ομάδας».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014, 20:54