Μπακογιάννης: «Έργο που αφορά όλη την πόλη και όχι μόνο τον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020, 20:14
Μπακογιάννης: «Έργο που αφορά όλη την πόλη και όχι μόνο τον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Ο Κώστας Μπακογιάννης τοποθετήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων το απόγευμα της Δευτέρας και χαρακτήρισε την ανέγερση του γηπέδου του Παναθηναϊκού, ως το μεγαλύτερο έργο που έχει γίνει στην πόλη τα τελευταία χρόνια.

«Το θέμα επανέρχεται στο δημοτικό συμβούλιο μετά το αίτημα των κομμάτων της αντιπολίτευσης να πάρουν στα χέρια τους το MoU που υπογράψαμε με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και όλους τους αρμόδιους φορείς», ανέφερε και συνέχισε:

«Νομίζω ότι διαβάζοντας το μνημόνιο οι συνάδελφοι θα έχουν διαπιστώσει ότι είναι ένα έργο δουλεμένο, μετρημένο, σωστά δομημένο αλλά με σφιχτά χρονοδιαγράμματα. Είναι ένα έργο που αφορά όλη την πόλη και όχι μόνο τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Είναι το μεγαλύτερο έργο που έχει γίνει στην πόλη μας τα τελευταία χρόνια. Δεδομένα το έργο αυτό θα ανοίξει και νέες θέσεις εργασίας. Μιλάμε για μία πληγή που κλείνουμε μετά από πάρα πολλά χρόνια. Είναι σημαντικό να έχουμε μεταξύ μας τη μεγαλύτερη δυνατή συνεννόηση. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να αφήσουμε να εννοηθεί ότι θριαμβολογούμε, καθώς γνωρίζουμε τι θα συναντήσουμε μπροστά μας. Έχουμε συναίσθηση της πολυπλοκότητας και είμαστε στη διάθεση του δημοτικού συμβουλίου για να το συζητήσουμε, ώστε να πετύχουμε το στόχο μας».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020, 20:16