O Άγγελος Μπασινάς αποφάσισε να παίξει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram το γνωστό «ρώτησέ με κάτι για να απαντήσω». Έτσι, λοιπόν, πολλοί ήταν οι ακόλουθοί του που του έθεσαν τις ερωτήσεις τους και εκείνος με τη σειρά του έδινε τις απαντήσεις του. Φυσικά, πολλοί ήταν εκείνοι που του εξέφραζαν την αγάπη τους για τα όσα έχει προσφέρει τόσο στον Παναθηναϊκό όσο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Για όσους, λοιπόν, αποφάσισαν να του πάρουν μία άτυπη συνέντευξη, με μία γρήγορη ματιά παρατηρούμε πως οι ερωτήσεις τους επικεντρώθηκαν σε τρεις ενότητες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώτη ήταν η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην Πορτογαλία το 2004 από την Εθνική μας ομάδα, η δεύτερη ήταν οι σπουδαίες “πράσινες” ευρωπαϊκές πορείες με αποκορύφωμα ίσως τη χαμένη ευκαιρία στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ το 2003 αλλά και το περιβόητο ματς της Ριζούπολης που έκρινε το πρωτάθλημα εκείνης της χρονιάς.

«Σίγουρα μπορούσαμε τελικό το 2003»

Για να πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά, αρκετές ερωτήσεις του έγιναν σχετικά με τις μεγάλες πορείες του Παναθηναϊκού στα Κύπελλα Ευρώπης όταν εκείνος αγωνιζόταν στην ομάδα. Σε όσες, λοιπόν, εξ΄αυτών ρωτήθηκε αν το «τριφύλλι» θα μπορούσε να έχει κατακτήσει ένα τρόπαιο απάντησε πως «Τελικό θα μπορούσαμε σίγουρα να έχουμε φτάσει το 2003», καθώς «σε ματς όπως αυτό με την Πόρτο στο Ντας Άντας γράφεις ιστορία», ενώ ο επαναληπτικός της Λεωφόρου ξεκαθάρισε πως θα είναι το ματς της καριέρας του που θα ήθελε να παίξει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αηδία στη Ριζούπολη, δεν έπρεπε να γίνει το ματς»

Σε ό,τι τον ρώτησαν σχετικά με το παιχνίδι της Ριζούπολης με τον Ολυμπιακό στο οποίο και είχαν διαμορφωθεί ο Άγγελος Μπασινάς απάντησε πως «Το παιχνίδι αυτό έχω ξαναπεί πως δεν έπρεπε να γίνει», ενώ το χαρακτήρισε ως «τη χειρότερη στιγμή της καριέρας του». Ενώ για το πως αισθάνθηκε αυτός και οι συμπαίκτες του εκείνη την ημέρα, η απάντηση ήταν απλή, «αηδία».

«Πέρασε αρκετός καιρός για να καταλάβω τι κάναμε στην Πορτογαλία»

Ασφαλώς και δεν θα μπορούσε στη συζήτηση να μην γίνει λόγος και για την κορυφαία στιγμή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, το μαγικό ταξίδι της Πορτογαλίας. Αποκάλυψε, λοιπόν, πως ο τελικός είναι το ματς που τον έχει σημαδέψει θετικά στην καριέρα του, αλλά και πως μετά τον προημιτελικό με τη Γαλλία άρχισε να πιστεύει στο θαύμα. Όταν ρωτήθηκε για το πως ένιωσε μετά την κατάκτηση του τροπαίου εξήγησε ότι «Δεν θυμάμαι τίποτα, πέρασε αρκετός καιρός για να καταλάβω τι κάναμε».

«Κανείς της γενιάς μου δεν έχει κληθεί για πόστο στον Παναθηναϊκό»

Όπως είναι λογικό, δεν θα μπορούσαν να μην του γίνουν και ερωτήσεις για τη σημερινή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Ο παλαίμαχος χαφ των πράσινων έγραψε χαρακτηριστικά πως «τα προβλήματα είναι αλλού και την πληρώνει η ομάδα», ενώ αποκάλυψε κιόλας πως δεν έχει γίνει ποτέ πρόταση σε κάποιον της γενιάς του για να αναλάβει πόστο στο κλαμπ και αναρωτήθηκε γιατί να έχει γίνει στον ίδιο. Όταν, μάλιστα, κάποιος του έγραψε «Άγγελε πρέπει να κάνουμε κάτι για τον Παναθηναϊκό», η απάντηση που πήρε ήταν «Μακάρι να μπορούσα».

Φυσικά, ο Άγγελος Μπασινάς δεν δίστασε να απαντήσει και σε ερωτήσεις εκτός αυτών των τριών θεμάτων που του έγιναν. Όπως για παράδειγμα για το αν ο ΠΑΟΚ παίρνει δίκαια το φετινό πρωτάθλημα, λέγοντας «Ναι», ή για το πως ήταν το διάστημα της παραμονής του στην ΑΕΚ, όπου ξεκαθάρισε πως «Δεν πέρασα καλά, ίσως δεν ταίριαζα στην ομάδα».

Πηγή: sdna.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης