Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε για την κακή εμφάνιση κόντρα στον Πλατανιά και τόνισε ότι δεν χάνει την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπως εξελίχθηκε, αλλά το καλό είναι πως καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, έστω κι έτσι. Δεν είμαστε χαρούμενοι με την απόδοσή μας κόντρα στον Πλατανιά, αλλά τουλάχιστον έχουμε τους τρεις βαθμούς κι αυτό πρέπει να το κρατήσουμε. Σίγουρα όμως ζητάμε πολύ περισσότερα από τους εαυτούς μας. Όλη η ομάδα θέλει περισσότερα, δεν είμαστε χαρούμενοι. Όταν όμως έχεις μέρες σαν κι αυτή είναι σημαντικό να κερδίζεις και να προχωράς στο επόμενο παιχνίδι. Ξέρω την ποιότητά μας και απλά πρέπει να ανεβάσουμε επίπεδο στο παιχνίδι μας. Είμαι αισιόδοξος. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε μπροστά, να βελτιωθούμε και να συνεχίσουμε να πιέζουμε για την πρώτη θέση», τόνισε ο Μπεργκ στην εφημερίδα «Πράσινη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για την πίεση του κόσμου, είπε: «Είναι λογικό ο κόσμος να περιμένει κάτι καλύτερο από μας, ξέρει την ποιότητα και τις δυνατότητές μας, αφού είδε ότι υπήρχαν παιχνίδια που παίξαμε καλύτερα και πετύχαμε αρκετά γκολ, ειδικά στην έδρα μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι κάποιες μέρες είναι καλύτερο να παίζεις άσχημα και να κερδίζεις από το να παίζεις καλά και να χάνεις».

Σχετικά με τη δική του «αποχή» από το γκολ για τρία σερί ματς εμφανίστηκε καθησυχαστικός. «Προσωπικά δεν σκέφτομαι έτσι. Δεν ανησυχώ από τη στιγμή που είμαι μέσα στις φάσεις κι έχω ευκαιρίες. Θα έρθουν και τα γκολ».

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟ: Έτοιμος ο Σάντσεθ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης