Συνέντευξη σε Μέσο της Σουηδίας παραχώρησε ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος αναφέρθηκε στα χρόνια που αγωνίστηκε στη χώρα μας με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, κάνοντας λόγο για μεγάλη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Gotenborgs Posten:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αγαπούσα να παίζω με τον Παναθηναϊκό, αγαπούσα το πάθος τους. Αλλά υπήρχε μεγάλη διαφθορά στην Ελλάδα. Αν είχες έναν συγκεκριμένο αριθμό κιτρίνων καρτών, ήξερες πως θα πάρεις στο επόμενο, για να μην παίξεις ενάντια σε μία συγκεκριμένα ομάδα.

Είχε έρθει ο προπονητής και μου είχε πει ότι θα πάρω κάρτα στο επόμενο ματς, απλά επειδή θα κοιτούσα τον διαιτητή. Ότι δεν με ήθελαν να παίξω στα playoffs. Μετά από ένα λεπτό, προσπάθησα να κοντρολάρω την μπάλα με το στήθος και πήρα κάρτα για χέρι. Ήθελα απλώς να φύγω από το γήπεδο, να πω στον προπονητή να με αντικαταστήσει. Δεν ήθελα να παίξω άλλο.

Η οικογένειά μου απόλαυσε τα τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα. Αλλά ένιωθα χάλια ψυχολογικά μετά από κάθε σεζόν. Για στημένα ματς, δεν ξέρω σε τι επίπεδο υπήρχαν, αλλά θυμάμαι ματς που έλεγαν ότι θα ήταν 3-0 στο ημίχρονο και γινόταν όντως έτσι. Νομίζω ήταν σε αγώνα για τη Β’ κατηγορία, το έβλεπα στην τηλεόραση και σκεφτόμουν τι διάολο συμβαίνει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης