Δεν ήταν ικανοποιημένος ο Μάρκους Μπεργκ από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη, ωστόσο ο βαθμός της ισοπαλίας τον κράτησε ψηλά στην βαθμολογία.

Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα και ο Σουηδός φορ έδωσε το έναυσμα για αντεπίθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπεργκ:

«Ήταν ένα δύσκολο ματς για την ομάδα και εμένα. Νοιώθαμε κουρασμένοι, δεν παίξαμε καλά. Χάσαμε την ευκαιρία. Αλλά υπάρχουν ακόμα είκοσι παιχνίδια. Δεν μπορούμε να κάτσουμε να κλάψουμε. Ήταν ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Παίξαμε άσχημα αλλά πήραμε ένα βαθμό και αυτό είναι θετικό παρότι σαφώς θα θέλαμε να παίξουμε καλύτερα. Είναι λυπηρό αλλά έτσι είναι τα πράγματα».

Τι έφταιξε και η ομάδα δεν πήγε τόσο καλά;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι πολλά. Δεν ήμασταν στο 100% από φυσική κατάσταση. Επίσης ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός κάτι που φυσικά επηρέασε και τις δυο ομάδες. Έπαιξαν με πέντε αμυντικούς, δεν βρήκαμε χώρους. Πετύχαμε από ένα γκολ και έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Είναι ο Αστέρας η δυσκολότερη ομάδα που έχετε αντιμετωπίσει από την στιγμή που σας έκανε τόσες ευκαιρίες;

«Μπορούν να παίξουν καλά. Αλλά εμείς που παίξαμε άσχημα πήραμε ένα βαθμό. Οπότε αν είναι καλοί πρέπει να γίνουν καλύτεροι».

Θεωρείς ότι είναι ευκαιρία να διεκδικήσετε το πρωτάθλημα;

«Φυσικά και είναι μεγάλη ευκαιρία. Είναι πολύ πιο ανοικτό το πρωτάθλημα συγκριτικά με πέρυσι. Υπάρχει ακόμα δρόμος και εμείς πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Πρέπει να παίρνουμε τις νίκες και έχουμε ακόμα δρόμο».

Διαβάστε επίσης: «Η ισοπαλία είναι δίκαιη»Ισοπαλία στην Τρίπολη, 1-1 Αστέρας και Παναθηναϊκός

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης