Σε δηλώσεις του για τον σημερινό αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης ο Λάζλο Μπόλονι επισήμανε ότι οι «πράσινοι» έχουν αποδείξει και στο παρελθόν τις δυνατότητές τους.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης: «Όλοι οι αγώνες είτε είναι της κανονικής διάρκειας είτε είναι για τα πλέι οφ έχουν ένταση. Πάντα προσπαθούμε να βρούμε τις κατάλληλες απαντήσεις όπως κάνουμε πριν απ΄όλα τα ματς».

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ακόμα τον Αστέρα Τρίπολης: «Υπάρχουν και τέτοιου είδους ομάδες σε όλα τα πρωταθλήματα. Όλα τα ρεκόρ βέβαια γίνονται για να καταρρίπτονται. Το σκεφτόμαστε και ξέρουμε τι είμαστε ικανοί να κάνουμε».

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει πολλές ελλείψεις: «Το πρωτάθλημα είναι σκληρό. Έχουμε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα χάσει τον Κουρμπέλη, που κοντεύουμε να ξεχάσουμε πως ήταν όταν έπαιζε. Βέβαια, η ομάδα αναπτύχθηκε όλο αυτόν τον καιρό. Εννοείται ότι περιμένουμε την επιστροφή του Κουρμπέλη όσο πιο σύντομα γίνεται. Η ομάδα μας για μεγάλα χρονικά διαστήματα απέδειξε ότι είναι ικανή και μπορεί να παρουσιάσει και να εμφανίσει ένα σύνολο καλά ραμμένο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης