Στη φάση της αποβολής του Μαουρίσιο Σιλβέιρα στο 52ο λεπτό στάθηκε ο Λάζλο Μπόλονι, μετά την εντός έδρας ήττα του Παναθηναϊκού από τον Άρη με 2-1, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι-οφ, τονίζοντας πως συνέβησαν πολλά πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο σε βάρος του «τριφυλλιού».

«Η αποβολή ενός παίκτη σαν τον Μαουρίσιο, είναι ένα απογοητευτικό πλάνο. Έσπασε τη λίγη ισορροπία που είχαμε στο παιχνίδι με τον Άρη. Ήταν ένα παιχνίδι που αρκετά πράγματα γύρισαν εις βάρος μας. Θα έπρεπε να παίξουμε καλύτερα και να έχουμε την κατοχή της μπάλας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άλλη πλευρά, σφυρίχτηκε πέναλτι στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου, έστω και αν πήγε δοκάρι. Μετά είχαμε την αποβολή, αλλά και πέρα από την αποβολή συνέβησαν πράγματα εις βάρος μας. Πρέπει να παραμένουμε συμπαγείς και να είμαστε ενωμένοι» τόνισε ο 68χρονος τεχνικός και πρόσθεσε για το πόσο δυσκολεύουν πλέον τα πράγματα για την ομάδα του όσο αφορά την έξοδο στην Ευρώπη:

«Ενδεχομένως για την Ευρώπη να γίνονται πιο δύσκολα τα πράγματα, αλλά δεν θα ήθελα να το συζητήσω. Μην ξεχνάμε ότι παίζουμε σε ένα δεύτερο πρωτάθλημα, σκοπός μας είναι να δούμε πού μπορούμε να φτάσουμε σ’ αυτή τη διοργάνωση».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης