Ο Λάζλο Μπόλονι ξεκαθάρισε πως δεν βλέπει «μακριά» στη σειρά των αγώνων που ακολουθεί εστιάζοντας την προσοχή του αποκλειστικά στο ματς της Δευτέρας (22/02) με τον Παναιτωλικό.

Στην εβδομαδιαία συνέντευξή του στη Nova, ο προπονητής του Παναθηναϊκού υπογράμμισε πως δεν σκέφτεται ούτε… εκατοστό πέρα απ’ το προσεχές παιχνίδι στο Αγρίνιο, προσπαθώντας να αποφορτίσει την ομάδα του απ’ την πίεση των στόχων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάζλο Μπόλονι στο συνδρομητικό κανάλι:

-Για το τι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός στην προσπάθειά του να κατακτήσει τη δεύτερη θέση:

«Ας μην πάμε τόσο γρήγορα. Νίκη, δεύτερη θέση κλπ… Σιγά-Σιγά. Ηρεμία. Δεν πρέπει να προσβάλουμε και τις άλλες ομάδες οι οποίες είναι στη πρώτη, δεύτερη θέση και τρίτη θέση. Έχουν κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια, έχουν κάνει καλά παιχνίδια οπότε θα ήθελα να παρακαλέσω… σιγά-σιγά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για να αντιμετωπίσει τον αντίπαλο του στον επόμενο αγώνα είναι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι και μέχρι εκεί. Δεν σκεφτόμαστε ούτε ένα… εκατοστό πέρα από αυτό. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε φιλόδοξοι, ότι δεν έχουμε κίνητρα. Αλλά το να ξεκινήσουμε και να φαντασιωνόμαστε και να κάνουμε διάφορες δηλώσεις για το μέλλον κλπ, αυτά δεν θα τα ακούσετε ποτέ από εμένα».

-Για το τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Παναιτωλικό:

«Κάθε αγώνας δημιουργεί πάρα πολλά προβλήματα. Φέρνει πάρα πολλά προβλήματα. Τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε, όχι μόνο εμείς, αλλά όλοι. Καταρχήν πάντα υπάρχει το άγνωστο στο ποδόσφαιρο. Και το άγνωστο αποτελεί μια παράμετρο που όλο και πιο συχνά τη βρίσκουμε στο ποδόσφαιρο. Ακριβώς αυτό είναι που κάνει το ποδόσφαιρο ένα από τα πιο αγαπητά αθλήματα στον κόσμο».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης