Ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κάνουν οι ποδοσφαιριστές του το τελευταίο διάστημα, προκειμένου να «γυρίσουν» την κατάσταση μετά την κάκιστη εκκίνησή τους στο πρωτάθλημα, εμφανίστηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι, στην εβδομαδιαία συνέντευξή του στο συνδρομητικό κανάλι.

Ο 67χρονος τεχνικός αναφέρθηκε αρχικά στην κατάσταση των «πράσινων» μετά το… σοκαριστικό 1-1 με τον Βόλο το περασμένο Σάββατο, όπου δέχθηκαν την ισοφάριση στο 92ο λεπτό. «Δεν θα έλεγα ότι είναι σοκ. Συμβαίνει να δέχεσαι γκολ στο τελευταίο λεπτό. Ακολούθησε μια θλίψη και στεναχωρηθήκαμε στα αποδυτήρια. Οι παίκτες μου όμως είναι επαγγελματίες, το ξεπέρασαν και είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά με το τι προσπαθεί να αλλάξει στον Παναθηναϊκό, ο Μπόλονι υπογράμμισε πως «…αυτό που θα ήθελα να διευκρινίσω, όσον αφορά την επικοινωνία μου και την επαφή με τους παίκτες, τα πράγματα είναι εντάξει. Επίσης, όσον αφορά στις προπονήσεις, αυτά που θέλω είναι η προσπάθειά τους, ο στόχος να ανεβάσουν τον πήχη. Τα πάνε πολύ καλά και θέλω να τους συγχαρώ. Ξέρω επίσης ότι η κουλτούρα του Παναθηναϊκού ζητάει περισσότερα και διαφορετικά πράγματα και βέβαια πρέπει να είναι αφελής κάποιος για να πιστεύει ότι οι δυσκολίες έρχονται από τον ουρανό. Αυξάνουμε την ποσότητα και την ποιότητα της δουλειάς μας και είμαι πεπεισμένος ότι αυτό θα δημιουργήσει μια αλλαγή και είναι σαφές πως όλες οι δυσκολίες δεν θα λυθούν μονομιάς». Επίσης ο Ρουμάνος τεχνικός πρόσθεσε στη NOVA:

«Είμαι αισιόδοξος, διότι οι απαντήσεις που παίρνω είναι θετικές και αυτή είναι η στιγμή που τεστάρεται ο ίδιος ο προπονητής. Αν μιλήσουμε παραπάνω από αυτά, θα κάνουμε κακό. Μπορώ να διαβεβαιώσω ότι αισθάνομαι μια βελτίωση. Πάμε προς το καλύτερο. Εμείς όλοι όσοι βρισκόμαστε πέριξ του Παναθηναϊκού, από το ανώτατο ως το κατώτατο σημείο, έχουμε τη θέληση να αλλάξουμε τα πράγματα».

Ερωτηθείς για την κακή παράδοση που έχει ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Λαμία, ο Μπόλονι τόνισε πως «…γνωρίζω τις δυσκολίες που αναφέρετε, αλλά τα ρεκόρ έχουν φτιαχτεί για να καταρρίπτονται».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και κατέληξε για την κατάσταση, στην οποία βρίσκεται ο Λούκας Βιγιαφάνιες, δείχνοντας πως δεν σκοπεύει να πάρει ρίσκο, μέχρι να είναι απόλυτα έτοιμος για να αγωνιστεί:

«Είναι ιατρικό το ερώτημα, δεν είναι αθλητικό. Ξέρω ότι είναι ένας δημοφιλής και αγαπητός παίκτης, ξέρω ότι τον τελευταίο καιρό έκανε πολύ λίγες προπονήσεις και ξέρω ότι είναι ένα ευαίσθητο θέμα για δύο λόγους. Πρώτον διότι πριν από τρία χρόνια κέρδισε την καρδιά των φιλάθλων και για να συνεχίσει έτσι, κατανοώντας το συναίσθημα των φιλάθλων, υπάρχει μια αλήθεια: Με μένα προπονήθηκε μόλις δύο φορές, μερικές φορές καλύτερα, μερικές όχι και τόσο, αλλά θέλει να προοδεύσει. Όταν θα επανέλθει ο παίκτης θέλω να είναι στο 100% των δυνατοτήτων του. Θέλω να ελαχιστοποιήσουμε το ρίσκο υποτροπής, γιατί, αν υποτροπιάσει, δεν θα μπορεί να κάνει πολλά πράγματα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης