Τον τίτλο του Κυπελλούχου Ελλάδας καλείται να υπερασπιστεί ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ξεκινάει την προσπάθεια του από τον Βόλο κόντρα στον τοπικό Ολυμπιακό ( (19:00, OTE Sport 2). 

Ο Γιάννης Αναστασίου γνωρίζοντας τις παγίδες που κρύβει το αποψινό παιχνίδι Κυπέλλου θέλει οι παίκτες του να είναι σοβαροί και συγκεντρωμένοι κόντρα σε μία ομάδα και σε μία έδρα, όπου ο Παναθηναϊκός έχει ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Έλληνας τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Στιλ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – τους Μπούρμπο, Ρισβάνη, Κουτρουμπή και Χουχούμη. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Λαγός, με εσωτερικούς μέσους τους Δώνη και Μπαϊράμι. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Ατζαγκούν, Ντίνας και Κλωναρίδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Αναγνωστόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Μπούι, Καρέλης, Πράνιτς, Σταματάκης και Πέτριτς. Εκτός έμειναν οι Ζέκα και Σίλντενφελντ, στους οποίους ο Αναστασίου έδωσε ανάσες εν όψει της συνέχειας των υποχρεώσεων της ομάδας.

Επίσης, στον Βόλο δεν πήγαν ο Μπεργκ (που έκανε ατομικό πρόγραμμα), ο Μέντες (που έχει ένα ελαφρύ τράβηγμα) και ο Σπυρόπουλος (που προέρχεται κι αυτός από τραυματισμό).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης