Νάνο: «Έχουμε μεγάλη θέληση»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2013, 11:23
Νάνο: «Έχουμε μεγάλη θέληση»
Ο Νάνο ήταν σκόρερ του πρώτου γκολ του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2013-14 στην πρεμιέρα κόντρα στον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Λεωφόρου και μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για τη συνέχεια.

Για το γκολ που πέτυχε στην πρεμιέρα:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τη νίκη που πετύχαμε ως ομάδα. Από εκεί και πέρα, σε προσωπικό επίπεδο είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι ο πρώτος που πέτυχε γκολ και άνοιξε με αυτόν τον τρόπο τη σεζόν. Το σημαντικό είναι ότι ξεκινήσαμε στο πρωτάθλημα με νίκη. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες στην ομάδα και μπορούμε να πετύχουμε και άλλα γκολ και να συνεχίσουμε με νίκες στο πρωτάθλημα».

Για το αν βοηθά ψυχολογικά αυτή η νίκη ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο:

«Βεβαίως και βοηθά ψυχολογικά η νίκη που πετύχαμε στην πρώτη αγωνιστική, γιατί αποτελεί ένα έναυσμα για τον επόμενο αγώνα με τον Πανιώνιο, στον οποίο επίσης θα μπούμε με καλή ψυχολογία για να μπορέσουμε να πετύχουμε κι εκεί άλλους τρεις βαθμούς που μας χρειάζονται».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος:

«Ελπίζουμε να συνεχίσουμε με επιτυχία σε αυτή τη μάχη. Νομίζω ότι αξίζουμε να προχωρήσουμε με νίκες. Το αξίζει και ο σύλλογος και η ομάδα και οι φίλαθλοι. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε νέα ομάδα και νέους παίκτες, όμως πιστεύω ότι όλοι μαζί έχουμε μεγάλη θέληση, μεγάλη όρεξη και θα προχωρήσουμε».

Επιμέλεια: Τέλης Αλεξανδρόπουλος

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2013, 11:23