Σε ένα παιχνίδι με πέντε γκολ ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-2 του Πλατανιά στα Περιβόλια. Οι «πράσινοι» σκόραραν με τους Καλτσά (45’, 53’) και Κλωναρίδη (69’), ενώ για τους γηπεδούχους μείωσαν οι Γουνδουλάκης (62’) και Ράμος (73‘).

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με ευκαιρίες για γκολ και ένα δοκάρι για την κάθε ομάδα ξεκίνησε η αναμέτρηση. Στο 10’ ο Πέτριτς πάσαρε στον Κλωναρίδη, ο οποίος πέρασε τον Σωτηρίου και από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, ενώ ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Μενδρινού στο 12’.

Ο Πλατανιάς προσπάθησε να απειλήσει στο 8’ με τον Γουνδουλάκη, στο 12’ με τον Κουλιμπαλί και στο 20’ με τον Αποστολόπουλο, χωρίς να τα καταφέρει, ενώ από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός δεν φάνηκε ιδιαίτερα απειλητικός, όμως βρήκε τον τρόπο να ανοίξει το σκορ πριν το τέλος του ημιχρόνου. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γκνιάτιτς γύρισε τη μπάλα στον Σωτηρίου και ο Καλτσάς που κινήθηκε προς την μπάλα εξουδετέρωσε τον κίπερ των γηπεδούχων και πέτυχε το 1-0.

Το 2-0 πέτυχε και πάλι ο Καλτσάς. Στο 53’ ο Μέστο έβγαλε εξαιρετική σέντρα και ο μεσοεπιθετικός των «πράσινων» κατάφερε να σκοράρει. Ο Πλατανιάς απάντησε και μείωσε σε 2-1 με τον Γουνδουλάκη, ενώ στο 69’ ο Κλωναρίδης πήρε την κάθετη από τον Μπουμάλ και με πλασέ σημείωσε το 3-1. Στο 73’ ο Ράμος με κεφαλιά μείωσε σε 3-2, ωστόσο δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάτι παραπάνω πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλατανιάς – Παναθηναϊκός 2-3 (Novasports 2)

Γκολ: 62′ Γουνδουλάκης, 73′ Ράμος – 45′, 53′ Καλτσάς, 69′ Κλωναρίδης
10′ δοκάρι ο Κλωναρίδης
12′ δοκάρι ο Μενδρινός

Κίτρινες κάρτες: Δημήτρης, Μπανανά, Κουλιμπαλί – Ταυλαρίδης

Κόκκινες κάρτες:

Πλατανιάς:
Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Σελίν, Δημήτρης, Μπανανά, Γνιάτιτς, Μενδρινός (82′ Ανγκούλο), Μουνάφο (57′ Μιλούνοβιτς), Ράμος, Γουνδουλάκης, Αποστολόπουλος (63′ Ντίνας).

Παναθηναϊκός:
Στιλ, Μέστο, Πράνιτς, Τελάντερ (51′ Λουντ), Ταυλαρίδης, Εσιέν, Ζέκα, Αμπέντ, Καλτσάς (67′ Μπουμάλ – 83′ Εβαντζελίστα), Κλωναρίδης, Πέτριτς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης