Νίνης: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία μας»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2015, 19:44
Νίνης: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία μας»
Με στόχο να πετύχει το «τερπνόν μετά του ωφελίμου», ήτοι να πανηγυρίσει μία νίκη που θα δώσει χαρά στον κόσμο της ομάδας και παράλληλα θα μειώσει την απόστασή του από την κορυφή, θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι των αιωνίων με τον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Σωτήρης Νίνης.

Αναλυτικά όσα είπε στη ΝOVA:

Για το ντέρμπι των αιωνίων και τη διαφορά από την κορυφή:
«Το καλό είναι πως είμαστε αρκετά κοντά με τον Ολυμπιακό και αυτό το κάνει πιο σημαντικό, πιο διαφορετικό. Το κίνητρο είναι μεγάλο και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Προσπαθούμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια και να κοιτάζουμε τις γκέλες που μπορεί να κάνει ο αντίπαλος μας. Την Κυριακή είναι μια ευκαιρία να μειώσουμε ακόμη πιο πολύ την διαφορά, να δούμε μετά τα επόμενα παιχνίδια, εφόσον πάρουμε την νίκη που θα είναι πολύ σημαντική».

Για την Λεωφόρο και τη δύναμη του κόσμου
: «Είχαμε μια εβδομάδα να ετοιμαστούμε. Ο Ολυμπιακός παίζει μεσοβδόμαδα. Μπορεί να του βγει σε καλό μπορεί και όχι. Το ότι παίζουμε στην Λεωφόρο είναι πολύ σημαντικό. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Δεν θέλουμε επεισόδια. Δεν βολεύει κανέναν μας, ούτε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θεωρώ πως ο κόσμος θα έχει κόσμια συμπεριφορά και θα μας παροτρύνει για την νίκη. Εμείς πάντα παίζουμε για την νίκη, σε κάθε παιχνίδι. Στο ντέρμπι έχει αξία μεγαλύτερη, ας ελπίσουμε πως θα τα καταφέρουμε».

Για το πού θα κριθεί το ματς:
«Στο πάθος, στην δύναμη και στην ομάδα που θα έχει και τύχη. Δουλεύουμε πάνω στον αντίπαλο μας. Στα ντέρμπι πάντα έχεις έξτρα κίνητρο. Πάντα σου βγάζει κάτι παραπάνω. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα. Εμείς πάντα κοιτάμε την ομάδα μας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Για την κατάστασή του
: «Εγώ έτοιμος είμαι. Περιμένω την ευκαιρία για να βοηθάω την ομάδα. Το κλίμα είναι εξαιρετικό, η ομάδα δουλεύει πολύ καλά. Όλα είναι μια χαρά».

Για την επιστροφή στην Εθνική: «Σίγουρα είναι ένας στόχος που έχω. Εφόσον παίζω νομίζω θα έρθει και η επιστροφή στην Εθνική».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2015, 19:58