Νταμπίζας: «Ό,τι λέμε από εδώ και πέρα θα γίνεται»

Νταμπίζας: «Ό,τι λέμε από εδώ και πέρα θα γίνεται»
Ο Νίκος Νταμπίζας επέστρεψε στον Παναθηναϊκό και ήδη έχει σηκώσει… μανίκια, αρχίζοντας τη δουλειά εν όψει της νέας σεζόν.

Μάλιστα ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού βρέθηκε την Πέμπτη στο Κορωπί, όπου είχε μία πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, στους οποίους μίλησε στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα για την… επόμενη μέρα του συλλόγου.

Ο Νταμπίζας αρχικά συνεχάρη τους παίκτες για την «αξιοπρεπή πορεία» που είχε η ομάδα σε αυτήν -τη δύσκολη γι’αυτήν- αγωνιστική περίοδο, ξεκαθαρίζοντας μεταξύ άλλων ότι «από εδώ και πέρα όσα λέγονται θα γίνονται πράξη και δεν θα μένουν υποσχέσεις».

Αναλυτικά όσα είπε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού:

«Εκτός από εμένα που είμαι εδώ, λείπει ένας συνδετικός κρίκος ο προπονητής. Θα ξέρουμε ποιος θα είναι μαζί μας σε λίγο καιρό. Οι πιο παλιοί ξέρετε δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια, ξέρω ότι δεν έχουν τηρηθεί πολλά από αυτά που σας έχουν πει μέχρι σήμερα, αλλά όλα αυτά είναι… χθες.

Ξέρω για την εξόφληση των δόσεων στις 10 Ιουνίου και το χρονοδιάγραμμα που σας δόθηκε, πιστεύω ότι θα τηρηθεί, αλλά εγώ είμαι εδώ για να να σας πω από ‘δω και πέρα τι θα γίνεται.

Είμαι ένας άνθρωπος που θέλω να λέω πολύ λίγα λόγια, δεν θα πω τίποτα παραπάνω απ’ αυτό που μπορώ να κάνω. Δεν πρόκειται να χαϊδέψω αυτιά, ούτε το έκανα ποτέ μου.

Σας δίνω συγχαρητήρια που φέρατε εις πέρας μία πολύ δύσκολη χρονιά με αξιοπρέπεια για το σύλλογο, σας αξίζουν συγχαρητήρια και σε ‘σας και στο τεχνικό επιτελείο που αποχώρησε.

Κρατήσατε την ομάδα με αξιοπρέπεια και τώρα πάμε στην επόμενη μέρα που θα είναι με λιγότερα πράγματα, αλλά αυτά που θα λέμε, θα γίνονται.

Η ομάδα είναι σε φάση μεταβίβασης, γίνονται συζητήσεις αλλά εγώ θα σας πω για αυτά που συμβαίνουν σήμερα. Μέχρι να γίνει κάτι άλλο διοικητικό, το μπάτζετ θα είναι χαμηλό κι όσοι μείνουν στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να θέλουν να μείνουν.

Εγώ θα προσπαθήσω από τη μεριά του να υπάρχει αξιοπιστία. Ξέρω ότι μπορεί να νομίζετε ότι ήρθε ένας ακόμα να σας πει κάποια πράγματα, εάν αλλάξουν τα δεδομένα θα αλλάξουν και οι στόχοι μας. Καλές διακοπές, θέλω τα προγράμματά σας να τηρηθούν κατά γράμμα. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις αρχές Ιουλίου».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018, 20:08