Για την πορεία του Παναθηναϊκού, αλλά και τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ μίλησε ο Θανάσης Ντίνας στο συνδρομητικό κανάλι της Νova:

-Για τους λόγους που ο Παναθηναϊκός έχει τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα: «Είναι αυτό που λέμε από την αρχή της χρονιάς… Είμαστε μια νέα ομάδα, η οποία δημιουργείται από την αρχή και χρειαζόμαστε χρόνο. Βέβαια, πρέπει όλοι να κοιτάξουμε τα λάθη μας και μέσα από την προπόνηση να τα διορθώσουμε, ώστε να βγει το γρηγορότερο δυνατό το καλό αποτέλεσμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Για το αν μπορεί να αλλάξει η κατάσταση με μια νίκη: «Σίγουρα αν έρθει μια νίκη με καλή εμφάνιση, θα ανέβει η ψυχολογία μας, θα πάρουμε και βαθμούς που χρειαζόμαστε και η συνέχεια θα είναι καλύτερη».

-Για το πρόβλημα που υπάρχει στην τελική πάσα και προσπάθεια: «Υπάρχει πρόβλημα. Φτάνουμε μέχρι την αντίπαλη περιοχή και από εκεί και πέρα, δεν τελειώνουμε σωστά τη φάση. Πρέπει – κυρίως εμείς οι μεσοεπιθετικοί- να δούμε το πρόβλημα και να το λύσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται».

-Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ: «Είμαι αισιόδοξος και λόγω της Λεωφόρου. Θα μπούμε δυνατά, ο κόσμος θα είναι δίπλα μας, θα μας βοηθήσει και νομίζω πως όλα θα πάνε καλά.
Έχουμε παρακολουθήσει παιχνίδια του ΟΦΗ. Είναι μια ομάδα που πέτυχε το πρώτο της γκολ την προηγούμενη αγωνιστική. Έχει ένα πρόβλημα στην επίθεση, αλλά νομίζω μεσοεπιθετικά είναι πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να την προσέξουμε και από εκεί και πέρα αν είμαστε σοβαροί αμυντικά, νομίζω μπροστά θα βάλουμε το γκολ και θα πάρουμε τη νίκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Για το αν το «κλειδί» της νίκης είναι η πειθαρχία στην άμυνα ή η επιμονή και το «καθαρό μυαλό» στην επίθεση: «Το κλειδί είναι να έχεις και τα δύο. Αν έχεις σοβαρή αμυντική λειτουργία και στην επίθεση τελειώσεις σωστά τις φάσεις, τότε θα έρθει η νίκη».

Για τον κόσμο του «τριφυλλιού»: «Ξέρουμε ότι ο κόσμος έχει συνηθίσει την ομάδα τόσα χρόνια αλλιώς. Εμείς οι Έλληνες ποδοσφαιριστές το γνωρίζουμε καλά, αλλά ο κόσμος δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο. Πρέπει να κάνει υπομονή, να μας στηρίξει και νομίζω ότι θα έρθουν τα αποτελέσματα».

Για τις αυξημένες αρμοδιότητες που έχει τη φετινή σεζόν: «Σε σχέση με πέρυσι, έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Από εκεί και πέρα, νομίζω πως έχουμε ένα ισοδύναμο σύνολο και όλοι οι παίκτες θα χρειαστούν».

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης