Στην αποβολή του Δάρλα στο 50ο λεπτό στάθηκε ο Θανάσης Ντίνας μιλώντας για τη χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού (2-0) επι του Παναιτωλικού.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του «τριφυλλιού», τόνισε πως ναι μεν η ομάδα του πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, επισημαίνοντας πάντως ότι από τη στιγμή που οι Αγρινιώτες έμειναν με παίκτη λιγότερο, όλα τελείωσαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θανάση Ντίνα:

«Πάντα μια καλή αρχή είναι σημαντική και εμείς το καταφέραμε. Κερδίσαμε το πέναλτι στην αρχή με το οποίο καταφέραμε και σκοράραμε. Πήραμε ώθηση και μας έδωσε ψυχολογία. Βέβαια όλα κρίθηκαν και όταν ο αντίπαλος μας έμεινε με δέκα παίκτες. Είχαμε περισσότερους χώρους και ίσως μπορούσαμε να κάνουμε και περισσότερες ευκαιρίες. Από εκεί και πέρα ήταν απλά ένα παιχνίδι. Έχουμε έναν μαραθώνιο μπροστά μας. Σημαντικό είναι ότι ξεκινήσαμε καλά».

– Μετά το γρήγορο γκολ πολλοί θα περίμεναν η ομάδα να γίνει πιο επιθετική, να κάνει και άλλες ευκαιρίες, να πετύχει και άλλα τέρματα αλλά αυτό δεν έγινε. Τι πιστεύεις ότι έπαιξε ρόλο, είχατε άγχος;

«Σίγουρα μέσα στο μυαλό είχαμε και το γεγονός ότι είχαμε το σκορ υπέρ μας και πως θα το προστατέψουμε. Μπορεί σε κάποια φάση να φοβηθήκαμε να ρισκάρουμε και λίγο παραπάνω αλλά όλα πήγαν καλά. Μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο θεωρώ ότι παίξαμε και καλύτερα και όλα τελείωσαν μια χαρά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Θεωρείς ότι το ματς τελείωσε στην αποβολή;

«Ναι σίγουρα. Αν και δεν θεωρώ ότι κινδυνεύσαμε σε κανένα σημείο αλλά όταν ήρθε και η αποβολή νομίζω ότι τελείωσαν όλα».

– Το χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος ήταν μια επιβράβευση για σας ενώ και εσείς χειροκροτήσατε με την σειρά σας τον κόσμο;

«Σίγουρα αυτός ο κόσμος αξίζει πολλά μπράβο. Γιατί με αυτές τις συνθήκες που είναι η ομάδα και σε αυτό το νέο ξεκίνημα μας στηρίζει. Ήταν γεμάτο το γήπεδο από ότι είδαμε και ελπίζω σε όλα τα παιχνίδια στην Λεωφόρο να γίνεται το ίδιο».

– Η επόμενη αγωνιστική φέρνει μπροστά σας τον Πανιώνιο, πως περιμένεις αυτό το παιχνίδι;

«Εμείς θα πάμε σοβαροί για την νίκη σε ένα εκτός έδρας ματς. Άλλωστε για την νίκη θα πηγαίνουμε σε όλα τα παιχνίδια».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης