Παναθηναϊκός: «Nτου» από τους οπαδούς στην προπόνηση και... ψιλές σε παίκτες

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016, 18:08
Παναθηναϊκός: «Nτου» από τους οπαδούς στην προπόνηση και... ψιλές σε παίκτες
Επεισοδιακή ήταν η πρώτη προπόνηση του Μαρίνου Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό, καθώς επισκιάστηκε από την εισβολή οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης».

Πιο συγκεκριμένα, περίπου 50 εξαγριωμένοι φίλοι της ομάδας, με αφορμή τα τελευταία κακά αποτελέσματα των «πράσινων», βρέθηκαν με άγριες διαθέσεις το απόγευμα της Παρασκευής στο Κορωπί, διακόπτοντας το πρόγραμμα, που είχε αρχίσει στις 4.00μ.μ.

Οι οπαδοί άρχισαν να βρίζουν τους παίκτες, ακολούθως κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του Ιμπάρμπο, ενώ στο στόχαστρό τους βρέθηκαν ακόμη οι Ζέκα και Κουτρουμπής. Μάλιστα το μένος για τον πρώτο ήταν μεγάλο καθώς κατηγορείται για αδιαφορία, την ώρα που δεν αποφεύχθηκαν και κάποιες... ψιλές.

Οι οργανωμένοι του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο αθλητικό κέντρο των «πράσινων» μίλησαν και στον νέο προπονητή της ομάδας, Μαρίνο Ουζουνίδη, με τους πιο ψύχραιμους εξ αυτών να του λένε: «Έχεις μπροστά σου μια ευκαιρία να δείξεις έργο και να βελτιώσεις την κατάσταση.

Θα πρέπει να ξέρεις ότι τα πράγματα στην ομάδα και όχι μόνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα δεν είναι φυσιολογικά. Για εμάς είσαι... χρεωμένος γι' αυτό που έγινε με τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, αλλά θα περιμένουμε να δούμε την δουλειά σου».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016, 18:35