Μετά από την οκταήμερη άδειά τους για τις ημέρες των εορτών, οι παίκτες του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης (29/12) στο «Γ. Καλαφάτης» για να υποβληθούν αρχικά σε τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού κι εν συνεχεία για την πρώτη προπόνησή τους εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (3/1, 15:00) στο γήπεδο της Λεωφόρου της Λεωφόρου.

Απουσίαζαν οι Μαουρίσιο, Σαβιέρ και Κονάν, οι οποίοι είχαν πάρει επιπλέον άδεια σε συνεννόηση με το τεχνικό τιμ και τη διοίκηση. Πριν από την έναρξη του προγράμματος, έκανε για πρώτη φορά συνολική ομιλία προς το ποδοσφαιρικό τμήμα των «πράσινων», ο Πιέρ Ντρεοσί. Στέλνοντας… μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση, μετά τα συνεχόμενα κρούσματα απειθαρχίας που σημειώθηκαν στο «τριφύλλι» τις τελευταίες εβδομάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ελπίζω να περάσατε όμορφα στην άδεια σας και να ξεκουραστήκατε. Μπροστά μας έχουμε πολλά παιχνίδια και πρέπει όλοι να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Τον Ιανουάριο κάποιοι ποδοσφαιριστές θα φύγουν από την ομάδα, άλλοι θα έρθουν. Έτσι είναι η ζωή στο ποδόσφαιρο. Αυτό όμως που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι το ομαδικό πνεύμα. Είναι απαραίτητο για να ανεβάσουμε επίπεδο τον Παναθηναϊκό» τόνισε ο νέος General Manager του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε:

«Είδα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ συμπεριφορές που δεν μου άρεσαν. Μιλάω γενικά και όχι ανά περίπτωση. Δεν είναι ανεκτές τέτοιες συμπεριφορές σε μεγάλα επαγγελματικά κλαμπ», ήταν τα λόγια του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης