Νέο πρόσωπο στην Εθνική ομάδα των Ανδρών, καθώς ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας Τζον Φαν΄τ Σιπ κάλεσε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, για πρώτη φορά, τον 19χρονο μέσο του Παναθηναϊκού, Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.

Την είδηση έκανε γνωστή η ομάδα του ποδοσφαιριστή, με τους «πράσινους» να αναφέρουν: «Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος κλήθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών εν όψει των αγώνων με Ονδούρα και Γεωργία. Συγχαρητήρια Σωτήρη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, οι παίκτες της Εθνικής ομάδας προπονήθηκαν σήμερα στις 12:30 (Ελλάδας) στη Γρανάδα, την επομένη της ισοπαλίας που απέσπασαν στην πόλη της Ανδαλουσίας απέναντι στην Ισπανία. Στη συνέχεια της ημέρας, η αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη.

Εν όψει του φιλικού αγώνα με την Ονδούρα στο γήπεδο της Τούμπας την Κυριακή 28/3 και ώρα (17:00), η συνέντευξη Τύπου της Εθνικής είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο (12:00) στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, ενώ η προπόνηση της ίδιας ημέρας είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο Lolas, με έναρξη στις 17:00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης